Punk elementi za drznejši look

Letošnja jesen je določene modne smernice začrtala zelo jasno in glasno, prav v tem slogu pa ji bo sledila tudi tokratna zima. Lahko bi rekli, da se ta hip resnično najdejo kosi za vsak okus, sploh pa je to čas, ko na svoj račun pridejo vsi tisti, ki ljubijo drznost. Zahvala gre predvsem barvam in vzorcem, ki o modi kar kričijo v nebo in jih je zato opaziti že na daleč, pomembno vlogo pa igra tudi retro stil, za katerega smo si največ izposodili prav iz preteklih 80. in 90. Ravno slednje obdobje je velik razlog za razcvet punk elementov, s katerimi v svoj vsakdan vnašamo ogromno samozavesti in opaznosti, pa tudi udobja in modnosti.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V prvi vrsti gre omeniti vse, kar diši po karo vzorcu, saj smo se vanj tokrat zares odeli od glave do peta. Prav tako so zaželene črne najlonke, ki naj jim sledijo grobi gležnjarji, kot so na primer bulerji. Vsekakor ne sme primanjkovati usnja, sploh usnjenih hlač, jaken in malih detajlov, kot so usnjen pas ali morda usnjene dekoracije. Poleg naštetega je velik hit postal tudi videz “kul princese”, pri katerem se poleg omenjenih čevljev osredotočimo na prosojne obleke in krila iz tila in čipke, na kombinacije črne in rdeče, ter na plastenje nakita. In da bo look popoln, si zraven privoščimo še poudarjeno naličene oči in/ali poudarjene ustnice, pokrivalo ter kul sončna očala.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Vsekakor pa lahko te drzne kose nosimo tudi v povsem omiljenih stajling zgodbah, torej s klasičnim plaščem, bleščečim topom ali pa elegantnimi petkami. Izbira je pravzaprav povsem osebna, saj je to hladno sezono dovoljeno resnično vse. Najljubša mi je pri tem nedvomno obutev, saj bomo v njej precej lažje prebrodile tudi povsem zasnežene ulice.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.