Različna pokrivala za vsak okus

Modni dodatki so pika i na vsakemu videzu, zato je zelo pomembno, da so skrbno izbrani. Poleti so zelo zaželena pokrivala in tukaj je nekaj najlepših za pomlad in poletje. Začnimo s slamnikom, ki je v novi preobleki izredno lep in primeren za vsak dan. Ta ima pentljo v različnih odtenkih, ki doda zanimivo noto in ga popestri. Popoln je v kombinaciji z ohlapno boho šik obleko in belo čipko, ki jo naredi bolj nosljivo. Če ste ljubiteljice temnih barv, naj vas razveselimo z novico, da so tudi slamniki v črni barvi zelo zaželeni med trendi in svetlolaskam bo ta še kako dobro pristajal.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Baker boy cap smo vzljubile že v mrzli sezoni in trend nošenja tovrstnih pokrival se nadaljuje. Je najbolj trendi izbira in zelo lepo pristaja dolgolaskam pa tudi kratkolaskam. Svetujemo, da posežete po bež modelu ali pa črno belem karo, ki je prav tako zanimiv na pogled. In še zadnja je za športne navdušenke: športna čepica, ki je bila še med festivalsko sezono zelo zaželena. Prav tako kot pri prej omenjeni baker boy cap tudi tukaj izberite svetlejše odtenke.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.