Različne pletene obleke za vsak okus

Pa je ponovno čas za izredno priljubljene pletenine, ki nas spremljajo čez hladno jesen in še hladnejšo zimo. Od puloverjev, jaknic do kril in tukaj so še obleke, ki so zaželene ne glede na modne trende. Štirje različni modeli, ki jih lahko s preprostimi modnimi dodatki nosite za vsak dan, z elegantnejšimi pa tudi za na lepše. Prva obleka je s puli ovratnikom in jo lahko nosite oba letna časa brez skrbi. Ta je izredno lepa tudi v krajši dolžini, saj puli in dolgi rokavi zakrijejo precej kože. Druga obleka ji je izredno podobna, a je nekoliko daljša, in ima poseben detajl na krilu, ki jo naredi nekaj posebnega. Obe lahko kombinirate s športnimi copati za lahek korak ali pa visokimi petami, kot so gležnjarji, ko si želite dodati kakšen centimeter.

Pinterest
Elizabeth and James
Pinterest
Preen by Thornton Bregazzis

Tretji kroj obleke je na kratke rokave, kar jo dela izredno vsestransko. Nosite jo lahko na srajce, od bele do jeans, ki je bolj urbana. Za bolj preprost videz pa izberite navadno majico z dolgimi rokavi. Če pa ste za plastenje pletenin, izberite jopico, ki se bo po podala zraven. Ker je obleka krajša, si omislite visoke škornje, čez kolena, ki so še vedno izredno priljubljeni to jesen in zimo. Zadnja obleka pa ima razgaljena ramena, zelo zanimiv modni detajl, ki pokaže ravno dovolj kože. Takšno obleko prav tako nosite na srajco in je idealna izbira za v pisarno, ko si želite biti urejene ter udobne in šik. Pletenine in obutev so lahko v eni barvi, saj so monokrom videzi zelo IN. Ne bojte se barv, kot so rdeča, roza, modra in rjava, ki lahko brez konkurence zamenjajo nevtralne odtenke.

Pinterest
Missguided
Pinterest
Missguided

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.