Različni načini nošenja neon pletenin

Trend nošenja neon odtenkov v jesenskem in zimskem času je presenetil marsikoga. Spada med bolj opazne modne smernice, ki nekatere navdušujejo, spet drugi raje posežejo po bolj nevtralnih odtenkih. Tovrstne močne barve, od neon roza, zelene, rumene do oranžne lahko nosimo na številne načine; le-te lahko vnesemo v svojo garderobo z oblačili pa tudi modnimi dodatki. Zelo zaželen način nošenja neon odtenkov pa je na pleteninah, ki so hit v mrzlih mesecih. Prevladujejo pleteni puloverji različnih krojev; oversized puli neon pulover lahko nosite na bolj oprijete spodnje dele, kot so skinny hlače ali pa midi krilo. Spodnji del naj bo v nevtralnem odtenku črne, bež, sive ali bele, ali pa v modri jeans barvi – a naj ne bo premočno modra. Najbolj drzne pa poiščite spodnji del, ki vsebuje detajl neon zgornjega dela, npr. karo midi krilo, ki ima vmes tudi bolj opazne črte, ki pristajajo topu.

vir: Pinterest
Gucci
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Bolj oprijete neon pletene tope pa lahko nosite na različne spodnje dele; pravi hit so široke hlače, ki ta hip vladajo v uličnemu slogu, ali pa izberite jeans hlače v mum jeans ali boyfriend kroju – oba sta bolj široka. Veliko modnih znamk pa ponuja tudi različne pletene neon obleke, kot jo je pred kratkim nosila modna blogerka Chiara Ferragni. Pri izbiri le-te naj bo obleka vaš edini statement kos, ostali modni dodatki, make-up in pričeska pa naj bodo minimalistični, basic – naj dopolnjujejo neon obleko in je ne zasenčijo. K neon obleki lahko nosite bele šprotne copate ali pa črne gležnjarje. Torbica naj bo manjša v podobnem odtenku kot čevlji, ali pa nude barve, s katero ne morete zgrešiti. Svoj videz seveda popestrite z bolj enostavnim nakitom, tu pride v poštev plastenje, na primer nošenja različnih dolžin verižic v istem metalnem odtenku, ali pa več manjših uhanov.

vir: Pinterest
Lollicouture
vir: Pinterest
Forever 21

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.