Razporki na oblekah in tudi hlačah

Modni detajl, ki smo ga vajeni na večernih oblekah, je našel svojo pot tudi pri bolj casual, vsakdanjih videzih. In razporki so ta hip povsod; na oblekah pa tudi hlačah. Zelo lepe so čisto enostavne maxi obleke z dolgimi rokavi v nevtralnih odtenkih in seveda z ne previsokim razporkom, ki jih lahko nosite na navadne bele športne copate. Elegantne duše boste posegle pa po wrap obleki, ki lepo poudari ženske obline, saj naredi pas nekoliko bolj ozek s pomočjo pasu. Če se vam zdi, da z obleko z razporkom pokažete preveč kože, vam priporočam, da le-to kombinirate s škornji, ki skrijejo nekoliko kože.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
V uličnem slogu pa so od letos prava paša za oči široke hlače z razporki. Udobne in urbane – modni svet jih je sprejel za svoje! Za vsakdanji videz jih prav tako nosite s kakšno športno obutvijo ali pa slip-onkami v slogu Alexe Chung. Za dodaten x faktor pa obujte visoke pete, ki bodo podaljšale vaše noge ter vas naredile bolj elegantne.
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.