Rdeče šminke te zime

Rdeči odtenki so navdušili modni in lepotni svet in povsod je moč občutiti njihovo močno priljubljenost. V prvi vrsti so priljubljene klasične rdeče šminke, ki veljajo za glamurozno izbiro s hollywoodskim pridihom. To zimo je klasično rdeča v obliki glossa oziroma šminke z leskom, ki naredi učinek večjega volumna na ustnicah in jih tudi optično poveča. Te so zelo lepe z zelo naravnimi, poudarjenimi  očmi, kot je le maskara. Na drugi strani je rdeča, ki rahlo meji na vijolično in je idealna izbira za vse, ki imate zelene oči, ker jo rdeče-vijolična šminka lepo poudari. Poskrbite za lepo polt ter urejene obrvi, ki poleg šminke igrajo pomembno vlogo.

Lepotni trendi jesen/zima 2017-18
BH COSMETICS (www.lulus.com)
Lepotni trendi jesen/zima 2017-18
ARDENCY INN (www.lulus.com)

Ljubiteljice temnejših odtenkov si lahko privoščite tudi bordo mat šminko, ki ne razočara in pusti vtis. Je idealna rešitev, ko želite statement detajl in to lahko storite s pomočjo šminke. Vampirski videz doda kanček misterioznosti vašemu make-up looku in je popoln za predpraznični čas. Poigrajte se tudi z mešanjem odtenkov in preizkusite tehniko ombre, ki je prava paša za oči.

Lepotni trendi jesen/zima 2017-18
Japonesque (www.lulus.com)
Lepotni trendi jesen/zima 2017-18
Vapour Organic Beauty (www.lulus.com)

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.