Rdeči in oranžni detajli za popestritev videza

Upam, da ste nad novimi trendi navdušene tako kot jaz, nov val intenzivnih barv je tu! V središču pozornosti so modni dodatki v oranžni in rdeči barvi, ki zelo lepo popestrijo čisto vsako opravo. In te se zelo lepo podajo tudi k drugim barvitim odtenkom. V prvi vrsti smo ženske preprosto obsedene s torbicami, zato predlagam, da si za to poletje omislite novo v rdečem ali oranžnem odtenku. Ta naj bo v vaši najljubši obliki in velikosti, ki jo najpogosteje uporabljate. Najbolj modne so trenutno z raznimi zanimivimi detajli, kot so zaponke v različnih metalnih odtenkih zlate, bronze in srebrne.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Vse, ki ljubite nakit, že veste, da ta igra zelo pomembno vlogo pri vsaki opravi. Stavite na velike statement kose in ne bojte se eksperimentirati z njimi. Ogromni uhani so must have, chokerji še vedno prevladujejo na modni sceni in brez zapestnic preprosto ne moremo.

Chloé
Chan Luu
Isabel Marant

In še čevlji, za katere velja podobno kot pri torbicah, da smo ženske nanje čisto nore ne glede na to, koliko jih imamo v omarah. Za klasičen izbor poiščite salonarje na špico brez platforme v teh dveh intenzivnih barvah ali pa sandale z visoko peto, ki jih boste zares lahko nosile poleti na boho bele obleke, denim hlače in različne tope.

Pinterest
Gianvito Rossi
Aquazzura

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.