Rebrasti žamet tokrat od glave do pet

Letošnja hladna sezona je predstavila kar nekaj zanimivih novosti, a vendar ne gre zanikati, da je še veliko več tistih trendov, ki z nami pravzaprav ostajajo od lanske jeseni in zime. Med take sodi tudi žamet, natančneje rebrasti žamet, ki ga letos zares ne moremo spregledati. Pojavlja se namreč vsepovsod, nosimo pa ga lahko od glave do peta. To je zagotovo eden od najbolj hvaležnih materialov, saj nas lepo greje skozi vso zimo, hkrati pa deluje super udobno in modno. S tovrstnimi kosi nagajivo obujamo mladost, zahvala pa gre seveda tudi tokrat smernicam, ki dišijo po retro stilu preteklih 70., 80. in celo 90.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tu so torej žametne hlače, nujno z visokim pasom, široke ali na zvonec, ter žametni kostimi oziroma posamezni blazerji. Poleg slednjih so še vedno IN overall hlače in kombinezoni, izredno prikupne smo v žametnem krilu, medtem ko kul element celotnega looka tokrat nudijo jakne in bunde. Rebrasti žamet je zavzel celo modne dodatke, zato ga z lahkoto najdemo med pokrivali, kot so baretke in baseball čepice, pa tudi med torbicami in obutvijo, kot so recimo superge.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

In njegove barve letošnje zime? Vsekakor je na prvem mestu rjava v mnogih odtenkih, zaželene pa so tudi nežna pink, nude, črna in bela, temno zelena, modra in seveda večna rdeča. Predlagam, da si torej privoščimo vsaj en žameten kos hlač, ki jih bomo nedvomno nosile še naslednjih nekaj sezon.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.