Romantične obleke te pomladi

Ta moda mi je prav pisana na kožo in se je tudi zelo veselim! Prihajajo super romantične obleke, daljše in podeželske, tiste, ki smo jih včasih gledale v nanizankah z ženskami na polju ali v hiši z ogromnim vrtom, polnim rož. Nov trend je tukaj in navdušuje ženske po vsem svetu, ni pa težko razumeti, zakaj. Te obleke so, na prvem mestu, zelo nosljive, hkrati delujejo mladostno, nosimo jih tudi z nizkimi petami in so primerne za vse priložnosti.

LoveShackFancy
Alice McCall
Apieceapart
Costarellos

Barve so pastelne, umirjene in nežne, oblike pa različne. Če ostaja dolžina nekje midi, so lahko obleke z naramnicami ali rokavi, bodisi dolgimi in kratkimi, ponujajo potiske rož (velike in male), volančke, pentlje, plise in ogromno ženstvenosti na vsakem koraku. Ker se bliža tudi sezona porok, so seveda dobra izbira za takrat, ko ste vabljene na poroko ali poletno vrtno zabavo, še prej pa jih lahko oblečete z jeans jakno, ki je preprosto dobra, enostavna kombinacija.

Alice+Olivia
Aross
Michael Kors
LoveShackFancy

Navdušena sem tudi nad dolžino, ker se mi zdi prav nezahtevna in primerna za vse. Čez dan nosimo te obleke tudi s supergami, zvečer mirno dodamo pete in se videz popolnoma spremeni. Zelo aktualne so obleke z gumbki v sprednjem delu, saj delujejo kot podaljšane srajce, imajo pa, ponovno, prednost v dolžini, saj niso nikoli prekratke (pri srajčnih oblekah je namreč tako, da jih marsikdaj zmanjka za pol metra in smo potem gole takrat, ko sedimo).

Sleeper
Alice+Olivia
Paul&Joe
LoveShackFancy
LoveShackFancy

Zdi se mi, da bodo te obleke čudovita rešitev za poletne dni, tudi v daljši različici in z velikimi volani, za pravi etno pridih, ki v topli sezoni nikoli ne škodi.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.