Rose gold nakit za vse ljubiteljice blišča

Rose gold odtenek zlate barve je priljubljen na mnogih področjih mode pa tudi lepote. Pravi hit so rose gold pobarvani lasje, kot so jih nosile zvezdnice Sienna Miller, Rita Ora, Kylie Jenner, Kate Hudson. In tako je zaželen tudi na področju make-upa od senčk, osvetljevalcev pa tudi šmink. V modi je mogoče največkrat videti dodatke v rose gold odtenku, od čevljev, ki pridejo sploh lepo do izraza poleti in v kombinaciji z belo barvo, do torbic. Najbolj pogost pa je brez dvoma nakit, ki smo ga ljubiteljice blišča povsem vzljubile. Pri tem še vedno prevladuje plastenje manjših kosov nakita, tudi pri rose gold izbiri. Pravi hit so sedaj manjši uhani, ki krasijo uho na različnih predelih in ne le klasičnih – kljub temu, da so morda uhančki manjši, naredijo podoben učinek kot statement nakit.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Če ste bolj ljubiteljice ogrlic, je tudi tukaj plastenje zelo IN ter zelo lepo poudari bolj globok dekolte. Ne smemo pozabiti na zapestnice, ki lepo poudarijo naša zapestja. Motivi obeskov so razni srčki, zvezdice, kristalčki in ostali kamenčki. Zelo priljubljeni pa so tudi motivi hamsa roke in evil eye, ki imajo posebno sporočilo. Da bo vaša roka lepo okrašena, so tukaj še prstani, te naredijo še tako posebni kamni; zelo lep je lunin, pa tudi opal in topaz.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ko je govora o okrasju, ki naredi naš celotni videz, se vas verjetno veliko spomni tudi na ure, ki so na nek način tudi nakit, seveda je v igri tudi funkcionalnost. Te lahko vidimo v vseh metalnih odtenkih, od zlate, srebrne  do rose gold – ta je velikokrat cela metalna ali pa v kombinaciji z blagom. Paski, ki se podajo k rose gold uri so v vseh odtenkih roza barve pa tudi pastelno modre, svetlo rumene in  nevtralnih odtenkov črne in bele.

Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.