S čim komibinirati zanimive gležnjarje te sezone

V središču pozornosti prav ta hip ostaja naša jesenska oziroma zimska obutev, ki je tokrat vse prej kot dolgočasna. Na voljo so namreč izredno udobne superge, klasični salonarji ter vpadljivi škornji, ogromno pozornosti pa vzbujajo tudi gležnjarji. Slednji seveda veljajo za nujni dodatek vseh hladnih mesecev, a vendar so to leto zares zanimivi in prav zato tudi večkrat glavna atrakcija celotnega looka. Na njihov videz, torej model in barvo močno vpliva retro stil, ki ga je čutiti celo pri najmanjših detajlih. Za drznejše se bodo tako našle svetle barve, ki jim je za piko na i dodan še kavbojski pridih, medtem ko so za ljubiteljice nekoliko resnejšega izgleda tu bulerji oziroma gležnjarji, ki dišijo po punk in rock sceni.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Od lanske sezone smo nedvomno podedovale popularnost grobih gležnjarjev, ki jih kombiniramo s povsem ženstvenimi, elegantnejšimi kosi, kot so na primer čipkaste, valovite obleke, svilena ali usnjena krila in slip topi z blazerjem, krila iz tila ter nežne bluze z napihnjenimi rokavi. Za močnejši efekt se jim tokrat pridružujejo še cvetlične obleke in žamet, sploh v vlogi hlačnih kostimov. Hlačni kostimi pa so izredno pomemben outfit tudi pri ostalih modelih vpadljivih gležnjarjev, saj predstavljajo odlično ravnotežje med drznim, grobim in prefinjenim, celo sofisticiranim.

Chloe
Chloe
Chloe
Isabel Marant
Gianvito Rossi

Zanimivi so v živalskih vzorcih in/ali intenzivnih barvah, kot so rdeča, zelena, bela ali morda srebrna oziroma zlata. Zraven se več kot super prilegajo predvsem široke hlače ali hlače na zvonec, ki so nekoliko krajše, saj tako lepo razkazujemo ta odštekan modni dodatek te sezone. Prav tako ne moremo zgrešiti s kavbojkami, ki pa naj bodo neklasičnega kroja, torej naj bodo prav tako krajše s širšimi hlačnicami, visoke v pasu ter z dekorativnimi elementi, kot so morda strganost, patchwork, naborki ali številni gumbi.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.