Še vedno priljubljeno plastenje s slip obleko

Slip on obleka brez dvoma spada med najbolj seksi, a hkrati elegantne obleke za vsak dan pa tudi posebne priložnosti. Najbolj zaželene so svilene, ki se lepo prilagajajo po telesu in niso ne preozke ne preširoke. Ta je must have med toplimi letnimi časi,  nosimo pa jo tudi jeseni in pozimi. Tukaj je v igri različno plastenje, ki naredi slip obleko primerno tudi za nižje temperature. Prva kombinacija je z jakno in če želite mešati različne sloge, je popolna izbira usnjena jakna, ki doda kanček rokerskega pridiha. Če imate raje eleganten videz, pa posezite po blazerju, ki barvno pristaja na vašo slip obleko. Za športen pridih pa izberite bomber jakno, ki pristaja na različno modno športno obutev, kot so športni copati.

Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest

Plastite lahko tudi s pleteninami, ki doživljajo vrhunec med modnimi trendi. Od kardiganov različnih dolžin; če ste za oversized modele, jih je v trgovinah kar nekaj na voljo. Nad slip on obleko pa lahko oblečete tudi pulover, ki naredi učinek krila. Pulover je lahko tudi daljši, a ob nošenju bodite pozorne na obutev, tu pridejo v poštev tudi visoke pete, ki dodajo kakšen centimeter. Pletenine lahko nosite tudi pod obleko; izberite tanjši pleten top, ki je zelo lep pod obleko. V tem primeru ne pride v poštev debela pletenina, ki jo raje nosite nad obleko. In še zadnja kombinacija, tudi odlična izbira za v službo, sploh če morate biti bolj elegantne, pod obleko nosite srajco. Z belo navadno srajco ne morete zgrešiti in ne bojte se dodati kakšnega večjega kosa nakita, kot je statement ogrlica, okrogli uhani ali pa opazne zapestnice. Ker je celoten slog bolj minimalističen, se lahko zares poigrate z modnimi dodatki in na ta način popestrite videz.

Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest
Vir slike: Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.