Še vedno zaželeni modni kosi z gumbki

Modni detajli popestrijo oblačila ter modne dodatke in jih naredijo bolj zanimive. Že nekaj časa nazaj smo pisali o veliki priljubljenosti gumbkov kot detajlu na različnih modnih kosih in ta trend se nadaljuje tudi v leto 2019. Te je mogoče zaslediti na različnih topih; od tistih, ki spominjajo na korzet (trend bo izredno močen v prihajajoči topli sezoni) pa vse do puloverjev, srajc – skratka čisto vsako majico lahko popestrijo gumbki na sto in en način. Ljubiteljice jeansa pa boste gumbke prav tako lahko našle tudi tam. Najbolj zaželeni so na jeans krilu v midi dolžini, ki je idealna izbira tudi med zimskimi mrzlimi meseci. Tega lahko kombinirate s pleteninami ali pa z bolj sofisticirano srajco, za športen pridih obujete bele superge ali pa gležnjarje, ki jih tako zelo obožujemo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Igrivi gumbki ne bodo krasili le midi kril, ampak tudi hlače na zvonec, ki so ponovno modne (juhuhu!). Te imajo ponavadi višji pas, ki podaljša noge in nas naredi bolj vitke. Na gumbke glejte kot okras in naj bodo v metalnem odtenku, ki vam je ponavadi všeč; torej izbirate lahko med zlato, srebrno ali pa rose gold. In za vse, ki imate rade sofisticiran videz, so tukaj gumbki na blazerju; prav ikonski blazer na gumbke je luksuzne modne znamke Balmain, vendar je zanj potrebno odšteti kar nekaj denarja. A brez skrbi, saj veliko modnih znamk, kot so Zara, Mango, H&M, ponuja zelo podobne modele, ki jih dobite tudi po nižjih cenah. Tovrstne strukturirane blazerje lahko nosite na navadno T majico in jeans ali pa kot del hlačnega kostima. Če imate raje krila in obleke, ga lahko kombinirate z oprijeto obleko, ki naj bo čim bolj preprosta, saj je že blazer sam po sebi izredno eleganten, minimalističen ter sofisticiran.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.