Sivi škornji so vsekakor dobra zimska naložba

Zimski trendi so letošnjo sezono predstavili kar nekaj odtenkov tudi na področju obutve, ki so ta hip morda bolj popularni, a vendar ne gre dvomiti v večnost sive barve. To nedvomno velja tudi za škornje, saj so prav tisti v odtenkih sive zagotovo kos, v katerega se izplača vložiti. Gre namreč za obutev, ki je izredno elegantna, se odlično prilega številnim outfitom in priložnostim ter je zato posledično priljubljena že vrsto let. In prav toliko, kot bomo takšne škornje rade obule to jesen in zimo, jih bomo z zadovoljstvom dodajale tudi novim kosom naslednjih let.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V kolikor je govora o naložbenem kosu, potem vsekakor velja izbrati model, ki ne izžareva pretiranih trendov, torej naj bosta v tem primeru oblika, odtenek sive in vrsta pete nekakšna klasika. Razmišljajte o kvaliteti, saj bodo z vami ostali še vrsto let, torej naj bodo lepo dodelani, nogi naj se udobno prilegajo, hkrati pa naj dobro pristoji tudi vaši postavi in osebnemu stilu. Tu so številni primerki overknee škornjev, semiš in usnjenih modelov ter polškornjev, vsem pa je največkrat skupna prav stabilna peta, četudi je slednja morda precej visoka.

Marni
Jimmy Choo
Tibi
Loro Piana

Tokrat bomo sive škornje nosile predvsem v nude stajling zgodbah, torej tam, kjer je prisotnih ogromno naravnih odtenkov, med katerimi prevladujejo rjava, kožna in bež. Pravi recept za super kombinacijo te sezone so nedvomno karo kosi, od blazerjev pa vse do mini kril, kostimov ali hlač, sive škornje pa predlagam tudi poleg ostalih modnih barv, kot so recimo rdeča, pink ali pa zelena.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.