Sladoled – poletna osvežitev tudi v modi

Ko si zaželimo poletne osvežitve, ponavadi najprej pomislimo na sladoled. Tega pa se še kako dobro zaveda tudi modna industrija, ki zato to hladno sladico vedno znova vključuje tudi v svoje kolekcije tople sezone. Včasih gre zgolj za pastelne odtenke, kot so mint zelena, limonino rumena, nežna pink ali pa morda sivkino vijolična, spet drugič sladoled uporabijo bolj v obliki, torej v printih, vzorcih oziroma različnih poslikavah. Najdemo jih na skoraj vseh kosih naše poletne garderobe in verjemite mi, da jih ne manjka niti letos. Pravzaprav se zdi, da iz leta v leto njihova popularnost le še narašča.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tu so navadne T majice s podobo velikega sladoleda, ki jih tokrat nosimo v družbi na A krojenih kril, širokih hlač ter seveda jeansa. Prav tako se sladoledni vzorec pojavlja na lahkotnih hlačah, predvsem tistih z visokim pasom, pa tudi na retro modelih, ki jih krasijo zvončaste hlačnice. Še eden od popularnih kosov s sladoledom so kopalke, to poletje ponovadi enodelne, morda čisto bazične, brez podloge, ali pa precej bolj mladostne in nagajive, z naborki in volančki.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Za nekoliko drznejše so tu ogrinjala s tovrstnim potiskom, ali pa kar dolge obleke in prefinjene bluze, seveda vse v čisto tankem, skoraj prosojnem materialu, ki je kot naročen za najvišje poletne temperature. Velik hit so tudi dodatki in nakit v podobi sladoleda, zadetek v polno pa so nedvomno pletene torbe s takšno dekoracijo ter rutke, ki jih letos zavežemo prav povsod, okoli vratu, v lase ali pa kar na ročaj torbe.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.