Slamnat klobuk nujni dodatek vroče sezone

Zdaj je sezona nekaterih najlepših outfitov, saj prav poletna vročina omogoča prečudovite barve, pisane printe, lahkotne materiale ter zabavne kombinacije le-teh. Pomembno vlogo pa ob tem igrajo tudi modni dodatki, ki iz leta v leto postajajo opaznejši. Tokrat se moda večkrat spogleduje z retro elementi, ki segajo od glave do peta, bistveno pri tem pa je, da v svoj vsakdanji look vpletemo čim več naravnega. Torej naravne materiale, ki dihajo in v katerih nam ni prevroče, naravne barve, ki spominjajo na zemljo, pesek, sonce in morje, pa tudi naravne dekorativne elemente, ob katerih nam misli zaplavajo na dopust.

Vir: Mikutas Instagram
Vir: Mikutas Instagram
Vir: Camila Coelho Instagram
Vir: Camila Coelho Instagram
Vir: Lovely Pepa Instagram

Eden najpomembnejših dodatkov, vsaj letošnjega poletja, pa je nedvomno slamnat klobuk, ki se te mesece zelo lepo spaja s preostalimi trendi. Gre namreč za kos, ki ga ženske vse bolj nosimo ne zgolj na plažo ali v družbi kratkih hlač in navadne T majice, temveč tudi v kombinaciji s precej elegantnejšimi oblekami, topi oziroma bluzami. Bolj kot modeli s širokimi krajci so popularni tisti povsem bazični, manjši, s črno, belo ali morda nude obrobo iz traku, ki dobro pristajajo večini izmed nas. Pri tem dodatku torej ne gre zgolj za uporabnost in zaščito pred soncem, temveč vse bolj za modni trend, ki  se ga poslužujejo skoraj vse generacije.

Vir: Vivaluxuryblog Instagram
Vir: Lovely Pepa Instagram
Vir: Vivaluxuryblog Instagram
Vir: Mikutas Instagram
Vir: Lovely Pepa Instagram

Zmagovalna kombinacija letošnje sezone je nedvomno slamnat klobuk, pletena torba, plastenje drobnih verižic z obeski in veliki, viseči uhani, ki jih nosimo z dvodelnimi kompleti, torej s crop topom in ujemajočim se krilom oziroma hlačami. Še eno od oblačil, ki z roko v roki hodi tudi s takšnim klobukom, so cvetlične obleke, ki jih krasijo naborki in volančki, globoki izrezi ter napihnjeni ali zvončasti rokavi z golimi rameni ali brez njih. V kolikor raje stavimo na hlače, naj bodo te črtaste, z visokim pasom, še raje pa si privoščimo kombinezon, poleg slednjih pa ne pozabimo niti na srajčne obleke, seveda prav tako črtaste, z dodatkom vrvi okoli pasu ter zanimivo obutvijo, z visoko ali nizko petko.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.