Smešne oblike letošnjih torbic

Tokrat je moda dodobra poskrbela, da bo izbira zares pestra, posledično pa najbrž tudi nekoliko težja. V spomladanskih kolekcijah se namreč najdejo kosi od A do Ž, od vrhunske elegance pa vse do kosov, za katere bi lahko pomislili, da pripadajo naši babici, ali še huje, našemu dedku. Trendi na trenutke narekujejo izjemno ženstvenost, sploh ko ponudijo tiste prečudovite dolge obleke, polne cvetličnih vzorcev, naborkov in tančic, spet drugič pa se skoraj zdi, da se z nami kar malce šalijo, saj je v ospredju tudi takšna garderoba, ki v resnici za nošenje potrebuje dobro mero samozavesti. In slednje ne leti le na oblačila, temveč močno zadeva predvsem dodatke, kot so torbice, čevlji, nakit, sončna očala in še bi lahko naštevala.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Vir: Luxe Lookbook

Poleg že večkrat omenjenega trenda mikro in makro velikosti so torbice to pomlad in poletje dobile naravnost navihano podobo. Naše oko tako v hipu prevzame nešteto detajlov, kričeče barve ter odštekane oblike in ne morem si kaj, da pogled nanje iz mene ne bi izvabil nasmeška. Tu so torbice v obliki krogle, školjke in ptičje kletke, plastične in prosojne, slamnate in metalne, neon in naravnih barv, svetleče in mat, super velike in tako majhne, da vanje verjetno ne spravimo niti denarja in šminke, kaj šele ključe, telefon, denarnico in vse ostale potrebščine. Nedvomno je ob tem govora o statement dodatku, ob katerem pravzaprav ne potrebujemo veliko, ni pa prepovedan kičast look.

Vir: Glowsly
Vir: Glowsly
Vir: Glowsly
Vir: Glowsly
Vir: Glowsly

Simpatične oblike tega must have dodatka poskrbijo, da ta topla sezona ne bo niti približno dolgočasna, saj na vrsto prihaja vse, kar je kričeče opazno. Nekatere oblike se spogledujejo z otroškimi igračami, spet druge nosijo velik retro pridih. Zdaj je torej čas, da svoji domišljiji pustimo prosto pot ter si privoščimo nekoliko več sproščenosti, navihanosti in predvsem dobrega smeha, tudi na račun trenutnih modnih smernic.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.