Sorbet od glave do pet

Ta hip naše misli uhajajo le še med tople, spomladanske in še bolj med poletne dni, kljub vztrajajočim nižjim temperaturam muhastega aprila. Nič zato, pomembno je, da sonce občutimo tudi v našem srcu, v naših očeh ter nenazadnje v naši domači garderobi. Za to so nedvomno močno zaslužne ravno barvne palete, ki glasno pojejo pesem o vročem poletju, o tistem, ki nam vsak dan ponuja osvežilno limonado, sočno lubenico ter vse vrste sorbeta. Barve slednjega so pomemben must have tudi to toplo sezono, najdemo pa jih zares vsepovsod, od glave do pet.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Najprej naj omenim čudovita, pastelna krila, ki resnično pričarajo nekatere najlepše stajlinge vseh priložnosti, potem so letos tu nešteti kostimi, tisti, v izvedbi s širokimi ali pa kratkimi hlačami. Nenazadnje pa ne gre izpustiti niti tovrstnih kombinezonov, trenčev in sanjavih, izredno romantičnih oblek, ki poskrbijo, da je naša celotna podoba vse prej kot dolgočasna. Lahkotni materiali v zbledelih, a vendar vpadljivih odtenkih sivkino vijolične, pink, zelene, nebesno modre, limonino rumene ter koralno rožnate so tisti, ki bodo poskrbeli, da bodo spomladanske in poletne kombinacije izžarevale največ ženstvenosti, prefinjenosti in svežine.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Winky Lux

Pomembni so tudi modni dodatki, ki v odtenkih sorbeta nudijo izredno komplementarnost, saj se v celoten look kar zlijejo. Ob tem razmišljajmo predvsem o sandalih z visoko petko, japonkah in espadrillah, o svilenih rutkah, mini in midi torbicah vseh oblik ter tudi o nakitu, sploh o pastelnih uhanih, špangah za lase in zapestnih urah. Veliko zanimanja pa te mesece žanjejo tudi takšni odtenki ličil, sploh senčil, barvic za oči in eyelinerjev, še bolj kot to pa je tako rekoč obvezen pastelni lak na nohtih, s katerim se lahko močno pozabavamo tudi letos.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.