Špangice – naj modni dodatek ta hip

O veliki priljubljenosti lasnih dodatkov je bilo že veliko govora, a brez dvoma so špangice tisti must have modni kos, ki so ga vzljubile modne navdušenke po celem svetu. Ljubke in ženstvene – ta majhen detajl naredi v hipu veliko razliko. Modeli špangic so zelo različni; največkrat jih krasijo različni okrasni kamni, zelo lepi so v pastelnih, prav posebno noto pa dodajo tudi špangice v zemeljskih barvah, kot je rjava – ta je največkrat v kombinaciji z različnimi potiski, kot je leopardji in drugi. Tukaj pa so tudi perlice, ki jih je mogoče zaslediti ogromno. So sofisticirane in brez dvoma izbira, ki je ne boste obžalovale, saj gre za brezčasen modni kos.

Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram

Če imate rade bling bling, bleščice in kristalčke, boste tokrat uživale. Na trgu je veliko glamuroznih špangic, ki navdušujejo še najbolj zahtevne. Pogosti so tudi napisi z briljantki; med njimi so tudi imena znamk, ki le še bolj poudarjajo logomanijo, ki kar ne gre iz mode. Seveda pa je tu še nekaj za vse, ki ljubite minimalizem, in tako kot pri nakitu lahko plastite različne manjše špangice med seboj – to lahko storite tudi z različnimi modeli, na primer s špangico na perlice, ki ji dodate manjšo navadno metalno špango. S temi se lahko poigrate in so super izbira za vsak dan, ko videzu želite dodati piko na i. Udarne špangice pa lahko nosite tudi za posebne priložnosti; kot so na primer poroke, valete, maturantski plesi in vsi dogodki, na katerih si želite izstopati.

Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Vir: Instagram
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.