Spet aktualni beli škornji

Do danes je že povsem jasno, da bosta letošnja jesen in zima minili v znamenju škornjev in gležnjarjev. Sprva bi lahko rekli, da je z njimi obdana prav vsaka hladna sezona, a pozor, tokrat bodo nedvomno glavni element modnih smernic. Predvsem bodo v trendu modeli, ki se ozirajo po pretekli modi, lahko v odštekanih, intenzivnih odtenkih modre, rdeče, oranžne, zelene in celo rumene, a vsekakor še bolj popularne v bazičnih različicah črne, rjave in bele. Ravno slednje nekako svoje posebno mesto najdejo čisto vsakokrat, tokrat pa so skoraj obvezni element vsakdanjega looka.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Fendi

Številka ena med kombinacijami z belimi škornji so midi, pa tudi maksi krila, ki delno ali močno prekrivajo škornje. Prav ta hip lahko preizkušamo duo kratkih hlač in te tople obutve, saj so temperature zunaj ravno pravšnje za takšno opravo. Še ena od zanimivih kombinacij z belimi škornji je tista z retro kavbojkami, lahko tudi retro hlačami z visokim pasom, ki jih kar “po domače” zatlačimo v obutev. In ker, iskreno rečeno, slednje večkrat deluje precej grdo, priporočam predvsem kombiniranje svetlih škornjev s pisanim krilnim kostimom.

MyTheresa
MyTheresa
Net-a-Porter

In modeli? Tudi pri tako osnovni barvi slednji dobivajo retro podobo, lahko so zabavni v kavbojskem stilu ali pa super grobi, kot gojzarji, ki bodo idealni za najbolj mrzle, zasnežene zimske dni. Med vsemi pa nekako najlepšo postavo še vedno naredijo tisti ozki, v špico, s tanko petko v visoki, midi ali kar kitten višini.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.