Spet očarljive v črnini

Ravno zadnjič me je frizerka presenetila z ugotovitvijo, da me prvič vidi v popolni črnini, kar mi je pravzaprav dalo misliti, koliko se lahko naš okus spreminja skozi življenjska obdobja. Nekoč sem namreč po takšnih outfit-ih posegala znova in znova, danes pa imam veliko raje nežno barvitost. A kot napovedujejo trendi, se nam tudi to pomlad obeta ogromno izbire v črni, katero v veliki meri uporabljamo že to zimo. Gre za look od glave do peta, h kateremu pa tokrat najraje vključujemo odtenke rjave, modre, rumene in rdeče, pa tudi potiske, sploh tiste z živalskim motivom.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

Črnina mesece novega leta obliva predvsem široke hlače z visokim, poudarjenim pasom, veliko prosojnih kosov ter celo zanimive kombinezone, ki dišijo po retro stilu. Vsekakor predlagam, da pri izbiranju črnih kosov, ki jih bomo nosile tako danes kot to pomlad, pomislimo predvsem na eleganco, usnje in čipko. Pozorne bodimo na kroje, saj črna sama po sebi ne nudi dovolj, lahko bi rekli celo, da kaj hitro razkrije slabo narajene, nekvalitetne kose. Skoraj obvezne so kombinacije z drobci bele (naprimer črn kostim in beli škornji), medtem ko pravo modno zapoved narekujejo črna oblačila in rjavi dodatki, kot so torbica, pas in/ali obutev.

Alexander McQueen hlače
Givenchy krilo
Givenchy kombinezon
Victoria Beckham hlače
Francesco Russo obutev

Posebno mesto si zasluži tudi črn jeans, ki nekako deluje kot osnovni člen tako dnevne kot večerne podobe, zraven pa se dobro poda nešteto IT kosov, za katere morda ne vemo točno, kako jih pravzaprav vključiti v naš osebni look. In v kolikor hrepenite po trenutnih modnih zapovedih in črnini v enem, potem so za vas več kot prava izbira črni salonarji z mini petko, velika sončna očala in morda še čisto drobna torbica.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.