Spet so modni brezrokavniki

Naj povem po pravici, da je to kos, na katerega ponavadi povsem pozabim. Ne vem točno, zakaj, a zdi se mi, da se ga drži nekakšen pridih starinskega, kot bi bil to kos, ki smo ga nosili sto sezon nazaj, danes pa ga oblečejo le še stare mame, ribiči in pohodniki. Pa vendar to sploh ni res, še več, to pomlad se vrača v vsej svoji retro lepoti, kar pomeni, da je in še bo na voljo toliko vrst brezrokavnikov, da ga bo skoraj gotovo doživela tudi naša modna podoba.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tudi v tem primeru na kroje močno vplivajo pretekla 90. in če so ta hip must have blazerji vseh oblik in podob, potem bomo tokrat zagotovo razmišljale tudi o suknjičih brez rokavov. Tu so oversize velikosti, torej tiste, kot bi jih potegnile iz partnerjeve garderobe, pa tudi super oprijeti kroji, ki lepo poudarijo žensko linijo telesa. Brezrokavniki so tokrat dobri prijatelji svile in skratka vseh lahkotnih materialov, saj jih nosimo v podobi ogrinjala, močno udobni in praktični so kot pletenine, izredno šik pa bomo nedvomno takrat, ko si bomo nadele brezrokavni trenč.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ta vrhnji kos je kot naročen za dneve, ko so temperature zelo muhaste, a že nekoliko previsoke za jakne in plaščke z dolgimi rokavi. Če želimo biti zares kul, potem izbirajmo med jeans brezrokavniki, tistimi z našitki in napisi, saj se dobro podajo mnogim casual kosom, odlično pa dopolnijo celo maksi krila in romantične obleke letošnje pomladi. Ne glede na izbran model pa drži, da ga z lahkoto nosimo preko navadne majice, bluze ali celo pletenine, pa vendar tokrat še najlepše deluje kar samostojno, ko pod njim nosimo le slip top ali celo zgolj čipkast nedrček. Seveda če smo le dovolj pogumne.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.