Spet so tu močne resice

Pred kratkim sem ponovno pregledovala nekatere najlepše kampanje letošnje pomladi in kaj hitro mi je postalo jasno, da so številne znamke želele izpostaviti tudi vrnitev posameznih detajlov, kot so na primer resice. Naš odnos do slednjih je namreč lani postal nekoliko hladnejši, a nič za to, saj bodo že v naslednjih tednih doživele pravi preporod. Tokrat jih bomo namreč občudovale v vseh dolžinah in barvah, med usnjenimi in volnenimi materiali, vsekakor pa bodo must have ponovno med denim kosi. To je namreč detajl, ki združuje nagajivost in modnost, eleganco in mladostni duh. Prav zato ga v svoj vsakdan rade vpletemo prav vse ženske, od tistih v najstniških letih pa vse do zrelejših dam.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

To toplo sezono se pripravimo predvsem na resaste obrobe, ki bodo zavzele neštete kose, od puloverjev in topov, jaken in celo blazerjev, pa vse do širokih hlač, mini kril in dolgih oblek. Zanemariti jih ne gre niti pri dodatkih, sploh pri torbicah in obutvi, medtem ko bodo za eleganco tokrat kot naročena topla ogrinjala z drobnimi resicami. Med barvami, povezanimi s slednjimi, bo najlepše še vedno žarela rjava, upreti pa se ne bomo mogle niti beli, modri in pink.

Miu Miu na Netaporter
Balmain na Netaporter
Etro na Netaporter
House of Holland na Netaporter
Chloe na Netaporter

Resice so detajl, ki lahko še tako klasičen kos, kot je morda usnjena jakna, povzdignejo v najbolj IN kos sezone, zato si jih le privoščite v vsej svoji lepoti. Za to prehodno obdobje predlagam čudovito midi krilo, ki ga obrobljajo drobne, goste resice, medtem ko naj naš povsem monoton look dopolnjujejo kanček daljše resice v družbi suknjiča, lahko celo blazer obleke. Za dopolnitev ne pozabimo na črne najlonke ter vpadljive pete, ki ostajajo modni hit tudi to toplejšo sezono.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.