Spomladanska lička in ženstvene ustnice

Svežina se je do danes že močno oprijela vsakega dela našega telesa, čutiti pa je ni le med našo garderobo, temveč se topla sezona v vsej svoji lepoti že odraža tudi na našem obrazu. Lepotni trendi tokrat sicer namigujejo na barvita senčila, pa vendar ostajajo eden glavnih ženstvenih delov prav naše ustnice. Tokrat so slednje čutne, polne in v barvah večne klasike, kot sta predvsem rdeča in roza. Lahko so osenčene, v ombre različici, lahko jim dodamo visok sijaj in magične bleščice, pa vendar so najlepše prav tiste najbolj naravne, ki celotnemu obrazu podarijo lepši nasmeh, celotni modni podobi pa najboljšo spomladansko piko na i.

Pinterest
Glowsly
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tako kot ustnice vsako pomlad naravnost ljubka postanejo tudi naša lička. Kanček marelične z dotikom bronaste ali pa rožnata s poljubom zlate nam poklanjajo mladosten videz, ki še lepši postane ob poletni zagorelosti. Tokrat za trenutek pozabimo na strogo senčenje obraznih potez ter se raje osredotočimo na prave odtenke rdečil za lica in ustnice. Izredno pomembno je namreč prav to, da odkrijemo najboljši podton za našo naravno polt, saj bomo zgolj v tem primeru delovale spočito in sveže, ne pa izumetničeno in nenazadnje kot nekdo, ki v resnici ne pozna ličil, niti svojega obraza.

Catrice “Kaviar Gauche” ; foto: osebni arhiv
Catrice “Kaviar Gauche” ; foto: osebni arhiv
Catrice “Kaviar Gauche” ; foto: osebni arhiv
Catrice “Kaviar Gauche” ; foto: osebni arhiv
Catrice “Kaviar Gauche” ; foto: osebni arhiv

Poleg barvnega črtala za veke, pastelnih senčil ali zgolj maskare si letos ustnice narahlo pobarvajmo v rdeči, ki zelo spominja na naravno barvo naših ustnic. Odlična dnevna izbira so barvni balzami za ustnice, ki hkrati tudi negujejo, medtem ko zvečer obvezno s šminko poudarimo izbran ton. Slednje bo namreč super kombinacija tako rekoč vsem outfitom, nevtralnost pa nudi tudi dodatkom, nakitu in nenazadnje preostalim make-up trendom.

Na fotografijah nova, omejena kolekcija znamke Catrice – Kaviar gauche:

– Mini set šmink

– Komplet rdečila in osvetljevalca

– Brezbarvni puder

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.