Spomladanska paleta suknjičev vseh vrst

Na trenutke se mi zazdi, da se naše, modno usmerjene misli bolj ali manj vrtijo le še okoli suknjičev, pa vendar si ne morem kaj, da o njihovi ogromni popularnosti ne bi pisala tudi tokrat. Morda ta kos pač ni toliko po vašem okusu, a ravno letošnja pomlad je s svojo izredno pestro paleto poskrbela tudi za takšne, ki na blazer sicer ne dajo dosti. Na voljo je namreč nešteto odtenkov in krojev, od tistih, ki nudijo zapeljivo silhueto in nežne, super romantične barve, pa vse do oversize in povsem retro oblik, v družbi odštekanih, že na daljavo opaznih tonov.

Zara pomlad 2019
Zara pomlad 2019
Zara pomlad 2019

V kolikor ta hip premišljujete o nakupu novega blazerja, potem vsekakor predlagam tistega v družbi hlač, torej kostim, ki vam bo skupaj ali posamično nudil neštete možne kombinacije vso pomlad, pa tudi poletje in še daleč tja v jesen. Izredno IN so tudi kostimi v izvedbi s kratkimi hlačami, ki pa, verjamem, da niso ravno za vsako postavo in starostno skupino, kaj šele osebni okus. Slednjim pa se ne odrecimo prehitro, saj so modne smernice tokrat poskrbele za vse vrste okusov, v vseh možnih dolžinah, z modeli, ki bodo morda kot uliti tudi za naše telo.

Zara pomlad 2019
Zara pomlad 2019
Zara pomlad 2019

Glede na to, da so nas torej trendi tokrat zasuli z vse prej kot klasičnimi suknjiči, je to verjetno dobra priložnost, da jim damo nekoliko več prostora tudi v svoji omari. In ker tu seveda ne gre toliko za naložbeni kos kot pa izpolnjevanje naših modnih idej tega trenutka, bodo prav prišli predvsem primerki cenovno bolj dostopnih znamk, kot so recimo Zara, H&M, Pull&Bear, Mango in podobne. To pomlad torej tudi pri suknjičih razmišljajmo v slogu preteklih 90., z vsemi dodatki in stajling zgodbami, ki sodijo zraven.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.