Spomladanske kombinacije z rumenimi kosi

Rumena je ena od tistih barv, ki jo po eni strani vsako pomlad in poletje močno slavimo, po drugi pa v resnici prevečkrat zapostavljamo. Tokrat je seveda povsem drugače. Že sam sprehod skozi trgovine mi je dal vedeti, da bomo bolj kot za rožnato ali modro tokrat morale najti prostor v svoji garderobi prav za to sončno barvo. In če mislite, da je bila velik hit prejšnje leto, potem boste nad njeno popularnostjo to toplo sezono še zelo presenečene. Res je, da gre za kanček zahtevnejše odtenke, ki kaj hitro dajo vedeti, ali našim lasem, očem in polti pristajajo ali pa pač ne. Pa vendar sem prepričana, da se tudi med rumeno paleto najde odtenek prav za vsako izmed nas.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Te mesece v ospredje stopajo rumeno-oranžni kosi, modni ostajajo vsi sončni in limonini odtenki, vsekakor pa ne moremo zgrešiti niti s sorbet različico. Najlepši duo ta hip pripada rjavi z rumeno ter vsem naravnim materialom, kot so slama, bambus, vrvi in podobno. V trendu ostaja vse, kar diši po kombinaciji rumene in zelene, sploh ko je govora o motivu sadja, cvetja in rastlin. Večno lepa so razmerja med rumeno in belo, predvsem v kontekstu igrivih črt in pik, zanemariti pa ne gre niti črne z rumeno, ki nekako že sama po sebi daje moč elegantne pomladi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Med garderobo v odtenkih rumene bi tokrat predlagala, da večkrat pokukamo predvsem med maksi obleke, kostime z dolgimi ali celo kratkimi hlačami ter med midi krila, ki tudi letos nosijo naziv statement kosa. Super kombinacija so na primer rumena cvetlična obleka in sandali z visoko petko, kavbojke, rumen top ter espadrile, pa tudi rjava srajca, rumeno krilo preko kolen ter salonar z mini petko za lažji korak. Ne glede na izbor čez dan ne pozabimo na pletene torbice, velike uhane in slamnat klobuk, poleg rumenih oblačil pa odlično delujejo tudi rjave bucket torbe in/ali diva sončna očala.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.