Spomladanski kompleti kot odlična modna rešitev

Bi želele nekoliko osvežiti svoj spomladanski look, pa ne veste točno, kako? Letošnje modne zapovedi tudi v tem primeru ponujajo obilico rešitev, ki od nas pravzaprav ne terjajo preveč razmisleka, le kanček domišljije ter bolj kot to, malce poguma. Poleg kratkih hlač, torbic in čevljev zanimivih oblik ter lahkotnih bluz so se v ospredje letošnje tople sezone pririnili tudi kompleti vseh vrst, barv in vzorcev. Gre namreč za precej dodelan outfit, kjer je potrebno dodati le pravo obutev, torbico in morda vrhnji kos in to je to. Letošnji kompleti so namreč v večini primerov tako dominantni, da vodijo našo celotno podobo, zraven pa z lahkoto kombiniramo svoje stare kose, ki pravzaprav le dopolnijo podobo, v resnici pa jih skoraj nihče niti ne opazi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Etro
Gabriela Hearst
Emilia Wickstead

Lahko smo super modne v ujemajočem se krilu in topu, prav tako so IN kombinacije blazerja in dolgih, a še raje kratkih hlač, medtem ko so za zares sproščen look kot naročeni kompleti majice oziroma topa in širokih hlač. Rekla bi, da so v tem primeru skoraj obvezni vzorci, ki jih seveda to pomlad toplo priporoča vsa modna industrija, prav zato pa se najdejo tako tisti za ljubiteljice klasike kot tisti za vse privrženke kričečih in zares vpadljivih kosov.

Three Graces London
Philosophy di Lorenzo Serafini
Akris
Markus Lupfer
Vanessa Bruno
Alaia

Všeč so mi predvsem kompleti v lahkotnih materialih, ki se jim prelepo podajo cvetlični in etno vzorci, zanimiva izbira se mi zdijo midi in maksi krila, h katerim so dodani kratki in oprijeti topi, povsem pa so me prevzeli nešteti must have kompleti s suknjičem in kratkimi hlačami, a zanje ta hip še zbiram pogum. Vsekakor pa so se na mojem spisku spomladansko-poletnih nakupov znašli kompleti, ki v celoti delujejo kot čudovita dolga obleka, pa vendar nudijo ogromno vsestranskosti, saj jih posamezno z lahkoto nosimo v kombinaciji s skoraj vso našo preostalo garderobo.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.