Spomladi bo ves fokus na očeh

Lepotni trendi se iz sezone v sezono spreminjajo in najnovejši napovedujejo, da bodo v ospredju oči. Atribut, ki ga ženske zelo rade poudarimo, je tako v centru pozornosti in tukaj so različni načini, kako preusmeriti fokus ravno nanj. Na prvem mestu so trepalnice; lepotne smernice za pomlad in poletje 2018 napovedujejo dolge in goste. Te lahko poudarite s pomočjo črne maskare ali pa uporabite umetne trepalnice za večji učinek. Prav tako bodo trendi barvne trepalnice različnih odtenkov, od pastelnih pa do intenzivne modre in zelene. In če ste ljubiteljice barv, naj vas razveselimo z novico, da bodo prav tako izredno priljubljene barvita senčila za oči, ki so bila najbolj priljubljen trend med modnimi oblikovalci na modnih revijah. Drznite si poskusiti z oranžno, rdečo ali pa lila, če so vam bolj všeč hladni odtenki, pa s turkizno ali pa travniško zeleno, ne morete zgrešiti.

Dior pomlad/poletje 2018
Ryan Lo pomlad/poletje 2018
Roksanda pomlad/poletje 2018
Delpozo pomlad/poletje 2018

Zelo zanimiv trend je tudi grafični make-up na očeh. Tukaj so v ospredju metalni odtenki pa tudi holografski trend, ki je eden najbolj zaželenih na Youtubeu. Za ustvarjanje tega videza potrebujete kar nekaj spretnosti in natančnosti, seveda pa si lahko pomagate tudi z nalepkami, ki ustvarijo podoben učinek. In še zadnji lepotni trend, ki se fokusira na oči, so naše ljube bleščice. Te bodo prisotne na različne načine; od močnih senčil v srebrni in zlati barvi pa do manjših nalepk, ki jih lahko razporedimo na različne predele.

The Blonds pomlad/poletje 2018
Natasha Zinko pomlad/poletje 2018
Francesco Scognamiglio pomlad/poletje 2018
Jeremy Scott pomlad/poletje 2018

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.