Športen poletni stil kot z modnih brvi

Med uličnim slogom oblačenja že kar nekaj časa prevladujejo videzi s športnim pridihom. V ospredju so torej oblačila in modni dodatki, ki smo jih vajeni nositi v prostem času med raznimi športnimi aktivnostmi. Trend se nadaljuje tudi v tej topli sezoni in kar nekaj videzov, ki so očarali na modnih brveh, lahko prilagodimo tako, da jih nosimo vsak dan. Prvi videz je z modne revije oblikovalca Alexandra Wanga, in pri temu sta ključna dva kosa oblačil: prva je športna jopica, ki doda to želeno urbano noto in druga je klasična srajčna obleka. Na ta način pomešate dva sloga oblečenja in zanimivi kombinaciji lahko dodate različne modne dodatke; če si želite še bolj športnega videza, izberite superge, za bolj nevtralen videz pa sandale.

Alexander Wang poletje 2018
Adidas
Balenciaga

Na mnogih modnih revijah za pomlad in poletje 2018 so bili v centru pozornosti ravno različni športni copati. Te na zelo enostaven način vključite v svoj vsakdan in v hipu bo vaš celoten videz deloval bolj športno. Prevladujejo opaznejši modeli, ki zahtevajo kar veliko pozornosti in spadajo pod statement kose. Športni modeli znamk Louis Vuitton in Balenciaga so najbolj prisotni pri modnih navdušenkah in ti so bili tudi stalnica na različnih tednih mode. Seveda pa obstaja veliko drugih, bolj dostopnih modelov za vse nas, kot so Nike in Adidas.

Louis Vuitton poletje 2018
Balenciaga
Miu Miu
Balenciaga

In nenazadnje lahko športen look nosite tudi na plaži in v slogu modne revije znamke Fenty Puma by Rihanna. Tukaj so enodelne bele kopalke s cut-out detajlom, ki navdušujejo, pokažejo ravno prav kože in poudarijo našo polt. Izbira je prav tako zelo pestra, saj so letošnje poletje ravno enodelne kopalke must have. Poiščite takšen cut-out detajl, ki bo poudaril vaše atribute in tudi skril manjše nepravilnosti.

Fenty Puma by Rihanna poletje 2018
Haight
Karla Colletto

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.