Športno šik tokrat v belem

Kljub temu, da so se modne smernice tokrat močno osredotočile na eleganco in prefinjenost, pa hkrati kot pribito drži, da v trendu ostaja tudi športno šik. To pomlad bomo stavile na nežnost in delikatnost, tudi v tem stilu, zato bomo najlepše zažarele prav v popolni belini. In to ne pomeni zgolj to, da bomo obule snežno bele superge in nadele ujemajoč top, temveč bo takšen naš celoten look, od glave do peta. Gre za zelo prijeten, pa vendar tudi precej zahteven outfit, ki od nas terja kanček več previdnosti, a se cvetoči naravi in toplemu sončku izredno prileže.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Naravnost prikupne, pa tudi super udobne so na primer balonaste hlače, zelo uporabna je slip, raztegljiva majica, seveda pa ne smejo manjkati niti bel pulover s kapuco ter bele nogavičke za piko na i. Nikoli ne bosta iz mode elegantna trenirka in bela T majica, h katerima lahko letos kombiniramo tudi bel crop top ter celo casual blazer. Med obutvijo sicer najraje posegamo po belih supergah, bolj ali manj športnih, a to vseeno ni edini model, ki se dobro poda športni eleganci. Odlična izbira so na primer tudi mules petke ali klasični sandali z visoko petko in vrvicami oziroma paščki, prav tako pa ne bomo zgrešile z belimi oziroma nude balerinkami ali morda celo mokasinkami.

Pinterest
Pinterest
Net-a-Porter
Net-a-Porter

In ostali dodatki? Vsekakor si pri tem looku privoščimo kanček ženstvenosti, pa naj bo to v obliki čipkastega nedrčka, svilene rutke okoli vratu ali morda debelega obroča oziroma velikih špang v laseh. Pod pazduho porinimo veliko, mehko torbo, na nos dodajmo zanimiva, vpadljiva sončna očala, medtem pa ne pozabimo še na nakit. Slednji naj bo predvsem minimalističen, a v stilu plastenja.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.