Srajčna obleka, ki nikoli ne gre iz mode

S toplejšimi temperaturami je tudi tukaj srajčna obleka, ki je stalnica pomladne in poletne sezone. Je eden izmed osnovnih kosov, ki bi ga morala imeti vsaka ženska v svoji omari, saj jo lahko nosite znova in znova, na različne načine. Je izredno elegantna in prilagodljiva, saj lahko s pomočjo modnih dodatkov povsem spremenite njen videz. Če želite izgledati izredno sofisticirano, preprosto izberite blazer in salonarje z visoko peto ali pa balerinke. Če ste bolj športne, jo kombinirajte s športnimi copati in bomber jakno.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Rokerice boste srajčno obleko kombinirale z gležnjarji ali pa allstarkami ter usnjeno jakno. Modne navdušenke pa s čevlji s platformo in zanimivo jakno z našitki. Možnosti je zares nešteto, še posebej z navadno belo, ki jo boste lahko nosile najpogosteje. Zelo priljubljene so pa tudi modre ali pa denim. Če ste za vzorčke, si lahko prav tako omislite srajčno obleko s pikicami, rožicami ali pa kar na črte.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.