Srčki, srčki in še enkrat srčki

Romantičen trend vzorčkov navdihuje fashionistke po vsem svetu. Srčki, srčki in še enkrat srčki so tisti modni detajl, ki ga ni mogoče spregledati na modnih brveh ter ulicah vseh večjih (pa tudi manjših) prestolnic. Ljubek potisk lepo popestri različna oblačila, zelo lepo poudari ženstvenost na različnih krilih. Najpogosteje se znajde na dolgih ali pa maxi dolžini, ki je razgibana in živahna. Plisirano krilo je največkrat v beli, rdeči in rožnati barvi, srčki pa so prav tako v teh barvnih kombinacijah. Poleg kril pa so srčki zelo priljubljeni na srajcah, ki veljajo za bolj elegantno izbiro. Must have pa so zagotovo tudi široke hlače, ki jih modni strokovnjaki napovedujejo kot najbolj zaželen trend prihajajoče sezone.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Topshop
Pinterest

Srčki pa krasijo tudi modne dodatke. Nekako so našli svojo pot na bolj urbani obutvi, kot so športni copati,  zmagovalna kombinacija pa so bele superge s klasičnimi rdečimi srčki. Poseben romantičen pridih dodajo tudi torbicam, ki so v večini manjše velikosti. Med barvami torbic pa nekako pravil ni, saj se toni gibljejo od bolj zemeljskih, kot so rjavi, pa tudi črna in bela prideta do izraza. Seveda sta tu najbolj pogosti rdeča in rožnata, ki dodata barven detajl vsaki opravi.

Pinterest
Comme des Garçons
Burberry

In še zadnji trend s srčki, o katerem smo že pisale. To je nakit, ki spada med statement kose; od uhanov pa vse do velikih ogrlic. Uhani so najbolj zaželena izbira ljubiteljic modnih trendov, to so veliki uhani, ki niso nič kaj dolgočasni. Velikokrat jih krasijo perle, kristalčki in ostali okrasni kamni. Izbor le metalnih uhanov pa je prav tako zelo velik in priljubljen tudi pri prestižnejših modnih znamkah. Če niste oboževalke uhanov, so še tu ogrlice, ki tako kot uhani spadajo med statement kose. Te so največkrat velike, opazne in videzu dodajo piko na i.

Pinterest
Pomlad/poletje 2019 Balenciaga, @alyssainthecity, Escada
Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.