Stajling dneva: dolga obleka z blazerjem

Praznični teden in ni boljše priložnosti za dolgo obleko, malo tudi kot dokaz, da ni nujno večerna, če jo kombiniramo s pravimi dodatki. Obožujem til in to najbrž že veste, prav tako sem vajena dolgih oblek, ker jih nosim na odru, pa tudi takrat, ko je pred mano posebna priložnost. Na zadnjih revijah smo videle večerne obleke v kombinaciji z blazerjem, celo belo in poročno s prav navadnim, daljšim blazerjem, kar se mi je zdelo zelo zanimivo. Dejstvo je, da želi biti moda vedno bolj funkcionalna in ženske ne maramo oblek, ki jih lahko nosimo samo za redke priložnosti, dobro je, da kose tudi nosimo. Čim več. Dolga obleka s tilom je, zame, izvedljiva tudi s supergami, če so seveda slednje lepe, elegantne in zanimive. Ni več tega, da moramo biti nujno v visokih petah, kar je po eni strani dobro, po drugi pa od nas zahteva, da sebe potisnemo onkraj meja in ugotovimo, ali nam vse skupaj sploh pristaja. Pred vami je še ena modna zgodba, morsko obarvana in polna modrine, kot mi je všeč.

Moj stajling je sledeč: obleka Pronovias (iz meni naljubše trgovine Qualcosa di blu v Trstu, ki je sedaj odprla tudi novo trgovino z večerni oblekami Qualcosa di Blu Party), blazer Mango, torbica Chloé, uhani Accessorize, zlata prstana Promod, moder prstan YSL, čevlji Steve Madden.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Čudovita si Lorella, si prava morska vila.Všeč so mi tudi čevlji, ki jih nosiš in tudi fotografije v okolju, ki ga obdaja morje in še in še…Ostani takšna kot si še naprej! Tudi sama sem končala tekstilno šolo in zelo me zanima kombiniranje oblačil, vendar ne delam več v tem.Zelo rada pa spremljam Bleščico in upam da bomo lahko spremljali tudi v letu 2019. Želim ti vse lepo!

    1. Hvala Mateja za lepe želje in prijazne besede! Bleščice v letu 2019 ne bo več, vabim pa te, da si pogledaš spletno oddajo Glitter z Lorello, ki jo objavljam vsako sredo ob 20.00. Ta teden bo na sporedu že četrta! Maham in lepe praznike…

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.