Stajling zgodbe z nekoliko drugačnim klobučkom

Nostalgija nas bo močno prevevala tudi v naslednjih toplih mesecih, dokaz slednje pa so nedvomno čisto vse podrobnosti, od čevljev pa vse do blazerjev, od nakita pa vse do make-upa, od najbolj vsakdanjih kosov pa vse do večernih toalet. Med take se ta hip uvrščajo tudi pokrivala, ki nas vse močneje vodijo v pretekla devetdeseta. Ne le, da bucket oblika prevzema večino spomladanskih torbic, temveč se tokrat vračamo tudi k tovrstnim pokrivalom. Bucket klobuček sprva morda lahko deluje športno, a vendar je ogromno največjih modnih hiš dokazalo, da se prav toliko kot k jeansu in T majici lahko ob bok postavi tudi najbolj prefinjenim kosom. Vse je seveda odvisno predvsem od naše celotne stajling zgodbe, materialov in barv ter nenazadnje posamezne osebe, ki mora v tem primeru izžarevati samozavest in navihanost.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

Zelo prikupno znajo ta klobuček nositi tudi mnoge zvezdnice, kot sta recimo pevka Rihanna ali pa model Bella Hadid (na naslovni fotografiji), osebno pa se mi zdi ta opazen dodatek kot nalašč za trenutke, ko naš športno-eleganten outfit potrebuje dobro piko na i. V kolikor niste povsem prepričane, predlagam enobarvne primerke v črni, temno modri ali še raje v nevtralnih tonih, kot so rjava, bež, peščena, nude in podobne. Nekje sem zasledila super kombinacijo rdečega bucket klobuka z močno rdečo šminko in naj vam povem, da je to lahko zmagovalna izbira za marsikatero izmed nas. Bolj pogumne bodo zraven dodale še mini sončna očala, vse ljubiteljice pozornosti pa za celotno podobo potrebujejo tudi izstopajoč trenč in IT obutev.

Net-a-porter.com
Net-a-porter.com
Net-a-porter.com

Bucket oblika klobuka navadno zahteva spuščene, urejene lase, nekatere ga nosijo tudi s čopom, a iskreno povedano me ta kombinacija v večini primerov ne prepriča povsem. In ker so letošnji trendi izredno dominantni, si lahko ta model pokrivala nadenemo ravno v tem primeru, torej ga z enako lahkoto dodamo puloverju s kapuco ali kolesarskim hlačam, kot tudi maksi obleki in/ali strogemu blazerju.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.