Statement čevlji za party videz

Še en dan nas loči do decembra in verjetno že komaj čakate sezono predbožičnih in novoletnih zabav. Tokrat je govora o statement čevljih, ki naredijo videz na tovrstnih posebnih dogodkih. Vaše visoke pete naj bodo čim bolj opazne in seveda naj pristajajo vašemu ostalemu looku. Začnimo z najbolj predvidljivim trendom, ki je priljubljen vsako praznično sezono – bleščice v vsej svoji lepoti. Modelov je zares veliko, od klasičnih salonarjev na špico do bolj drznih dizajnov sandalov z debelejšo visoko peto. Če ste za opazne modne detajle na čevljih, vam bo všeč tudi pom-pom dodatek, ki popestri čevelj. Ta je lahko v nevtralni črni kombinaciji ali pa tudi bolj divji v na primer oranžni ali rožnati.

Pinterest
Gucci
Pinterest
Christian Louboutin

Drugi modni detajl, ki ga preprosto ne moremo spregledati, so perle, ki dodajo kanček sofisticiranosti in elegance. Idealna izbira za vse, ki ste rade brezčasne v svoji izbiri oblačil ter modnih dodatkov. Kraljica barv je tudi na področju obutve rdeča in preprosto morate si privoščiti nov par za party sezono. Najbolj moden model so visoki škornji, ki pristajajo zelo lepo na krajše obleke in krila, in lepo poudarijo noge.

Pinterest
Aquazzura
Pinterest
Saint Laurent
Pinterest
Jimmy Choo

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.