Stavite na bele modne kose

Leto 2019 je leto barv; od nežnih pastelnih nians, ki se prav podajo prihajajoči pomladi, pa vse do intenzivnih neon odtenkov, ki so nas obiskali že to hladno sezono. Na drugi strani pa je večno modna belina, ki je prav tako prisotna med modnimi smernicami. To smo že lansko leto hvalile in ta ostaja prisotna tudi letošnje leto z naslednjimi modnimi kosi. Na prvem mestu je eleganten blazer, ki ga verjetno vse že imate v omarah. Tega lahko nosite posamično na različne spodnje dele; od tistih bolj sofisticiranih pa do urbanih, kot so jeans hlače. Najbolj moden pa je v kombinaciji z matchy matchy spodnjim delom; bodisi so to hlače ali pa tudi krilo. Če boste izbrale ta videz, se raje držite minimalizma in ne pretiravajte z modnimi dodatki; tukaj naj prevladuje klasika in enostavni kosi.

Tom Ford
Rachel Zoe
www.net-a-porter.com, Jonathan Simkhai
www.net-a-porter.com, Alexander McQueen

Še en bel modni kos bo zelo zaželena izbira to pomlad in poletje. To je bela obleka v različnih podobah. Na modnih brveh je kraljevala srajčna obleka, elegantna modna izbira, ki so jo nosile že naše mame in babice. Ta je kot belo platno in s pomočjo modnih dodatkov jo lahko povsem transformiramo; za bolj športni videz izberite športne copate (te so lahko tudi pisane), zelo lepo pa izpade srajčna obleka tudi na sofisticirane sandale z visoko peto. Za romantične duše je popolna izbira čipkasta obleka, ki jo prav tako lahko nosimo na različne načine; fasionistke le-to kombinirajo z visokimi škornji, za kanček kavbojskega pridiha pa lahko poskusite s kavbojskimi gležnjarji. Belo obleko lahko popestrite tudi z vrhnjim kosom; umetno krzno doda občutek luksuza, za bolj drzen look pa poskusite z usnjeno jakno. Z belo obleko lahko zares eksperimentirate in dodate svoj podpis na videz.

Off-White
Ulični slog
www.net-a-porter.com, Carolina Herrera
www.net-a-porter.com, Anna Sui
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.