Ste za karo ali rože?

Jesenska in zimska moda sta prinesli kar nekaj svežine in trendi niso nič kaj dolgočasni. Med zaželenimi pa so tudi brezčasni vzorčki, kot sta karo in potisk rožic. Karo je tisti, ki ga v hipu asociiramo z mrzlo sezono in udobjem. Prevladoval bo na zunanjih modnih kosih, torej na plaščih, jaknah, blazerjih, pa tudi ponču, ki je ponovno IN. Zaželen bo tudi na oblačilih, kot so srajce – največkrat v manjši različici. Zelo lepo pa bo popestril tudi krila, tukaj so modna krajša krila pa tudi daljša, na primer v midi dolžini. Za piko na i pa vzorec ne bo manjkal niti na modnih dodatkih, ki so idealni za popestritev oprave.

Trendi za jesen in zima 2020/21
Trendi za jesen in zima 2020/21
Ulični stil
Ulični stil
Ulični stil

Svoj moment pa imajo tudi rože, te so zelo zaželene ne glede na sezono. In zakaj so tako zelo priljubljene? Modni strokovnjaki se strinjajo, da zato, ker so tako zelo vsestranske in jih lahko nosimo na sto in en način. Prvi opažen trend na modnih brveh je bil potisk večjih, živahnih rož. Največkrat so bile videne na daljših oblekah in barvah, kot je rumena, oranžna, modra in zelena. Tory Burch, Balenciaga in Anna Sui pa so za svoje kreacije raje izbrale potisk manjših rožic. Tako kot pri karo vzorcu so te must have na zunanjih kosih, med fashionistkami pa prevladuje kombinacija rožic in modnih kosov z volančki.

Trendi za jesen in zima 2020/21
Trendi za jesen in zima 2020/21
Marni jesen in zima 2020/21
Ulični stil
Ulični stil

Do sedaj ste se že potihem odločile, kateri vzorec vam je bolj všeč, ali je to karo ali potisk rož. Najbolj drzne fashionistke pa si upajo nositi kar oba skupaj. Olivia Palermo se je odločila celo za tri potiske; karo plašč, pulover z leopardjim potiskom in krilo z rožicami. Katera modna kombinacija pa je prepričala vas?

Ulični stil
Ulični stil
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.