Stilski napotki in must have kosi za maj

Srčno upam, da ste kje na dopustu in tudi jaz maham iz druge strani sveta. Začetek maja je čudovit že zato, ker noro diši po pomladi, porokah in dopustih, kot bi v sebi nosil skrivnostna, odprta vrata, ki te lahko peljejo v drugi svet. In resnično se mi zdi, da je poletje drugačen letni čas, ko obujemo natikače, izberemo nove kopalke, se zazremo v morje in je vse skupaj veliko bolj lahkotno. Takšna je tudi moda, ki spremlja te dni, z barvami, rafijo, sončnimi očali in čipko na oblekah. Kot vsak začetek meseca sem tudi danes izbrala nekaj dobrih kosov, da boste še lepše.

Vir: Pinterest

Nove superge

Že res, da jih prav gotovo imate, a superg ni nikoli dovolj, zato slutim, da imate nekje izbran kakšen nov model, najbrž v pastelnem odtenku ali super tehnološki in z debelim podplatom. Zdaj je še čas za zaprto obutev, preden se 100 % vržete v sandale in natikače.

VALENTINO via Netaporter

Koralna šminka

Nekje med rdečo, oranžno in roza, saj gre za barvo, ki dobro poudari zagorelost in nam omogoča, da še bolj blestimo. Naj ne bo mat, ker je preresna, raje izberite kakšen lesketajoč se odtenek, ki vas naredi še bolj ženstvene in poskrbi za sočne ustnice.

TOM FORD BEAUTY via Netaporter

Čipkasto perilo

Tako boste imele še več motivacije, da se spravite v fitnes ali začnete telovaditi, saj bomo kmalu vse v kopalkah in kar dobro je, da poskrbimo za svoje telo in kožo. Perilo pa je tudi znak spoštovanja do sebe, ne glede na to, ali ste v zvezi ali ne.

AGENT PROVOCATEUR via Netaporter

Dolga halja namesto plašča

Takih modelov je veliko, običajno so prav bombažne in zelo uporabne. Nosite jih čez hlače ali kavbojke, če je spodnji del svetel, toliko bolje, saj bo halja dobro prišla do izraza. Lahko pa izberete tudi varianto čez kopalke ali obleko, bodisi kratko ali dolgo. Skratka: zelo uporabna.

ANJUNA via Netaporter

Čebelice

Zdi se mi, da je začel Gucci, ostali pa so mu sledili. Čebele in muhe so očitno zelo in, najdemo jih povsod, na nakitu pa so prav ljubke. Seveda gre za bižuterijo, ki bo zelo popestrila poletno modno sceno in se je zelo veselim.

GUCCI via Netaporter

Ponovno rafija

Kaj naj dodam? Te torbice in torbe so prav čudovite, lepo jih je nositi in imeti, mislim, da vedno postavijo piko na i in so zato noro lepe. Če nosite dolge obleke in potiske, potem so prav nujni dodatek, ki ga boste tudi zelo izkoristile. Torej so odličen nakup!

NANNACAY via Netaporter

Veliki uhani

So skoraj vedno na mojem seznamu, ker jih obožujem. Mnogokrat nosim spete lase in zdi se mi, da so prav uhani tisti, ki znajo polepšati obraz ali poskrbeti, da je outfit zelo poseben. Veliki, zlati, etno, viseči, barviti … Izbira je, kot običajno, pestra.

OSCAR DE LA RENTA via Netaporter

Elegantno krilo

Široko krojeno, s pentljo v pasu, zelo udobno in primerno za vse starosti. Mlajše ženske ga lahko nosijo tudi s supergami, ostale s petami. Je kos, ki je lep z navadno T majico ali bluzo, ni nujno, da je enobarven, lahko ima potiske, srčke, rože, pike, črte.

SILVIA TCHERASSI via Netaporter

Preprosti sandali

Če so usnjeni, toliko bolje, saj je usnje zdaj zelo dobrodošlo. Izberite kakšen večen model, ki ga boste največ nosile, in ga le kombinirajte s torbico ali pasom. Malo več elegance ne škodi, četudi ste namenjene na plažo ali v mesto na kavo s prijateljicami.

ANCIENT GREEK SANDALS via Netaporter

Še vedno čipke

Mislim, da vam ne bo nikoli žal teh kosov, saj so uporabni in elegantni. Mirno stavite na večno belo barvo, deloma zato, ker se ujema z zlato, usnjenimi dodatki ter rafijo, torej je idealna za vse kose, ki sem jih do zdaj predlagala. In te obleke so dobesedno brezčasne.

ZIMMERMANN via Netaporter

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.