Štiri modna pokrivala za ta hip

Če nas zebe v glavo ali noge, smo izgubljene in nimamo pol možnosti, da bi se imele lepo, saj se vse vrti okrog mraza in občutka, da lahko hitro zbolimo. Letošnja zima, poleg lepih, volnenih ali bombažnih hlačnih nogavic, ponuja tudi zanimiva pokrivala in klobuke, ki si jih lahko omislimo za vsakdanjo rabo. Kosmato, volneno, barvito, razigrano: v modi je prav vse, kar vas naredi lepše in bolj romantične, tukaj pa je moj osebni izbor.

Baskovska čepica

Spominja na tiste, ki jih nosijo slikarji v Parizu in najbrž je tudi zato preplavila francoske ulice, kjer ženske očitno vedo, kaj pomeni biti šik. Ni nujno, da je črna, pravzaprav je zelo dobrodošlo, če je barvita in razigrana. Kombinirajte jo z rokavicami za še elegantnejši učinek.

Vir: Pinterest

Fedora

Je klasika, ki pa ne gre nikoli iz mode. Fedora klobuk je ravno prav resen, da si ga omislite s kavbojkami, za dobro protiutež ali pač z elegantnim kostimom. Dodajte rdečo šminko in boste popolne. Pozimi ostanite pri nevtralnih ali klasičnih barvah, s črno na prestolu.

Vir: Pinterest

S cofom

Je ravno prav punčkasta in topla, da boste nad njo navdušene. Cof postavi piko na i, vendar ne pretiravajte z barvami ali dodatki, lepa je, ko je enostavna in dobesedno spominja na otroštvo. Mora biti volnena in dovolj velika, da malo visi, predvsem pa je 100 % udobna.

Vir: Pinterest

Iz umetnega krzna

Ti modeli so zelo zanimivi zato, ker so kosmati in kot veste, je vse, kar je kosmato, v modi, klobuki in pokrivala niso izjema. Tudi v tem primeru se lahko poigrate z barvami in jih kombinirate z rokavicami ali šalom. Pazite na podlogo, da ne bo preveč nevšečnega potenja!

Vir: Pinterest

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.