Štiri must have majice ta hip

Vroča sezona je ta hip prepredena z najkrajšimi in najlahkotnejšimi kosi, kjer seveda ne sme manjkati predvsem kratkih hlač, oblek in kratkih majic. Prav slednje vsako poletje igrajo poglavitno vlogo, ne glede na trende in popularnost preostalih kosov. Seveda se te večkrat močno prilagajajo modnim smernicam, a ne v celoti, temveč zgolj v odtenku, kroju ali printu. Še pogosteje pa so prav majice tiste, ki narekujejo celotni look in to leto ni prav nič drugače.

Pinterest

Ponovno nas navdušujejo povsem bazične, bele T majice z dodanimi duhovitimi slogani. Kombiniramo jih z mini lakastim ali midi krilom iz tila, super pa izgledajo tudi poleg povsem navadnega jeansa. Še ena od vse bolj opaznih je prosojna majica, ponavadi zelo oprijeta, včasih krašena s pikicami ali zvezdicami, lahko celo vezeninami, v črni ali beli. Nosimo jo nad čipkastim nedrčkom ali navadnim bandeau topom, tako v dnevnih kot večernih videzih.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

To poletje so zopet v velikem vzponu majice z golim hrbtom, ki jih nosimo povsem brez nedrčka, zato to zagotovo ni kos za vsako od nas. A v družbi lepe, zagorele kože in fit telesa deluje izredno zapeljivo, seksi in kul, sploh ko ji dodamo pravo mero samozavesti. Nenazadnje gre seveda omeniti še športno obarvane majice, ki so ponovno precej bazične, a krašene s črtami, logom športne znamke ali pa kako drugo podobo, ki spominja na prosti čas. Nosimo jih seveda v povsem casual zgodbi, a vseeno poleg dobrega, dodelanega make-upa in pričeske, različnega nakita ter opaznih dodatkov, lahko tudi visokih pet.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.