Štiri načini nošenja fige

Spete pričeske so v toplih mesecih must have. Preprečujejo dodatno potenje in povrhu izgledajo izredno šik ter poudarijo obrazne poteze. Ena izmed najbolj zaželenih in hitrih spetih pričesk je figa in ta ni nujno dolgočasna. To sezono je še tako zaželena in spodaj so štiri različice, ki jih lahko z malo spretnosti oblikujemo same. Najbolj in je nizka figa z rutko, ki je prevzela modni svet, saj deluje nekoliko retro in hkrati zelo modno. Ta se še posebej  poda enostavnim opravam, ko si želite piko na i dodati ravno s pričesko. Pri izbiri barve rutke si privoščite opazne odtenke in take, ki pristajajo na barvo vaših las. Svetlolaske posezite po modrih in zelenih odtenkih, temnolaske pa po rdeči, oranžni in rumeni. Druga figa je nekoliko bolj klasična, ta stoji na čistem vrhu glave, je polna in urejena. Ta je bolj primerna za dolge lase, a vse s srednje dolgimi se lahko poigrate z gobami, s katerimi dosežete več volumna. Ob straneh lahko pustite kakšen štrleči koder in v hipu bo izgled bolj mladosten in sproščen.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tretja pričeska, ki vsebuje figo, je že nekaj časa stalnica mladih modnih navdušenk. Ustvarite jo tako, da le zgornji del las spnete v figo in spodnji del las pustite spuščen. Spuščene lase nakodrate, da bodo izgledali bolj polno. Okoli fige lahko zavežete tudi rutko ali pisano elastiko za popestritev. In še zadnja pričeska, za katero potrebujete nekoliko več potrpljenja in spretnosti: najprej morete ustvariti narobe obrnjeni francoski kiti in preostale lase zviti v sproščeni figi. Če imate krajše lase, lahko uporbite zgoraj omenjeno gobo za učinek večje fige ali pa preostale lase spletete v kito in nato šele oblikujete v figo. Seveda si lahko pri vseh štirih pričeskah pomagate tudi z lasnimi podaljški, ki naredijo opazno razliko.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

 

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.