Štiri novi denim trendi

Spomladanska moda vključuje denim, ki pravzaprav nikoli ne gre iz mode zaradi svoje praktičnosti. Ta je must have uličnega sloga in urbane mode nasploh, v kateri jeans hlače ne smejo manjkati. Vse spomladanske trende že poznamo in verjetno boste presenečene kateri so se spet vrnili v sam vrh modnih smernic. Na prvem mestu so modne raztrgane denim hlače. Te niso pretirano raztrgane kot so bile včasih, novi modeli so raztrgani le na kolenih. Tega lahko nosimo na basic modne kose kot sta T shirt ali bela klasična srajca. Drugi denim trend narekuje širši kroj, ponovno so modne hlače na zvonec. Tovrsten model lahko nosite na nizke ali visoke pete, lepo pridejo do izraza na tudi bolj elegantno obutev, kot so salonarji in balerinke.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Tretji trend, ki je ponovno tu, so oprijete, skinny hlače z visokim pasom. Če smo te za nekaj časa pospravile nekje v ozadje omar, je sedaj čas, da pridejo ponovno na plan. V večini bodo modne bolj svetle barve modrega jeansa, ki so kot nalašč za spomladanske barvne kombinacije. Ljubiteljice vintaga boste prišle na svoj račun, saj bodo ti modeli ponovno IN. Levis ima kar nekaj modelov, ki so jih vzljubile modne navdušenke. Lahko pa greste na lov za popolnim vintage krojem v trgovino, ki prodaja oblačila iz druge roke.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

In zadnji trend, ki ga bomo nosile v toplejših mesecih, so jeans kratke hlače, ki bodo doživele svoj moment. Te segajo nekje do kolen in so velikokrat čisto ob robu strgane, nosite jih lahko na različne kombinacije T majice ter srajce. Modne navdušenke jih skombinirajo tudi z visokimi petami, ki so morda na prvi pogled nenavadna modna kombinacija, a je kombinacija urbanega ter elegantnega izredno priljubljena.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.