Štiri torbice iz rafije, ki jih lahko nosite tudi pozimi

Velike torbice iz rafije so bile ene izmed bolj priljubljenih kosov tople, poletne sezone. Trend se nadaljuje tudi v zimo in tukaj so šitiri modeli, ki jih lahko nosite tudi sedaj, kljub temu, da velja rafija za bolj poletni material. Poiščite torbico, ki je manjše velikosti, zelo pomembni sta oblika in strukturiranost. Ta naj ima kovinski ali pa usnjen pasek, ki je dovolj dolg, da ga nosite čez telo. Prav posebni in idealni za zimski čas sta spodnji dve; prva s karo vzorčkom, ki je pravi hit te zime, druga pa je v kombinaciji z roza barvo, ki je prav tako izredno priljubljena izbira to sezono.

Miu Miu
Prada

Še ena lastnost, ki torbico iz rafije naredi bolj primerno za zimski čas, je črna barva. In črne torbice so zagotovo ene izmed najbolj nosljivih, saj gredo na vse, zato boste jih boste zagotovo veliko nosile. Poleg majhnih kvadratnih torbic so zelo lepe tudi okrogle, ki dodajo prav posebno noto celotnemu videzu. Zadnji model je za vse, ki si preprosto ne predstavljate, da bi nosile majhno torbico; druga izbira je cekar in ne čisto navaden, ampak z usnjenim detajlom. Usnje,  prav tako kot črna barva, doda še tako poletni torbici kanček ostrine.

Clare V.
Kayu

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.