Štirje spomladanski odtenki, ki jih obožujemo že danes

Ta hip bi pravzaprav morali razmišljati predvsem o elementih zime, saj nas bo le-ta spremljala vsaj še nekaj mesecev, a vendar si ne moremo kaj, da ne bi že po malem sanjarili o letošnji pomladi. Modni svet je pač takšen, da se mu vedno mudi, kar pa v nas vedno znova vzbuja željo po novih, svežih kosih. In medtem ko lahkotni, krajši kosi pomladi in poletja zaenkrat še povsem odpadejo, pa lahko v svojo domačo garderobo že počasi vpletemo vsaj najnovejše odtenke. Pantone je za barvo leta 2019 razglasil koralni odtenek, poimenovan Living Coral, ki pa se te mrzle dni morda še ne zna najbolje vključiti v kombinacije hladne sezone. Poleg slednje je tu še kar nekaj preostalih odtenkov, s katerimi pa lahko že danes ustvarjamo naravnost fantastične stajling zgodbe.

Pantone 2019 – Living Coral
Pantone 2019

Sweet Lilac

Je pravljična barva, s katero lahko naš look postane le še bolj ženstven. Ta izredno zbledela vijolično roza v prvi vrsti poskrbi za ogromno nežnosti in lahkotnosti, ki pa nekako pristaja tudi zasneženim ulicam letošnje zime. Zelo lepo se tako poda vrhnjim kosom, sploh teddy plašču, usnjeni jakni in puhovki, pravi must have pa postaja tudi pri bluzah, kostimih in pleteninah.

Pantone 2019 – Sweet Lilac
Pantone 2019 – Sweet Lilac
MSGM

Toffee

Da je rjava velik hit zadnjih nekaj sezon, ni nobena skrivnost, saj se njeni odtenki pojavljajo prav na vseh kosih naše garderobe. Ta pomlad bo njeno zgodbo seveda nadaljevala, danes pa predlagam karamelni, Toffe odtenek, ki združuje sladkobo, umirjenost in eleganco, hkrati pa predstavlja tudi super podlago za preostale barve. Skoraj obvezni so tako rjavi škornji, rjave hlače ter rjav pas, ki jih nosimo skupaj ali pa posamično.

Pantone 2019 – Toffee
Pantone 2019 – Toffee
Acne Studios

Jester Red

To je tista rdeča, ki se je letos zares ne bomo naveličale, ne pri modi ne pri lepoti. Na prvi pogled morda deluje nekoliko ubito, a ko si jo nadenemo, temu še zdaleč ni tako. Med vsemi naštetimi je to nedvomno eden najbolj prefinjenih odtenkov, ki ga nosijo tako mlajše kot starejše generacije. Te mesece se pojavlja predvsem v vlogi kril, oblek in modnih dodatkov, ogromno priljubljenosti pa je požela tudi med šminkami in laki za nohte.

Pantone 2019 – Jester Red
Pantone 2019 – Jester Red
Bottega Veneta

Terrarium Moss

Vsekakor v sebi skriva elemente kaki barve, zato je njen uspeh najbrž že zagotovljen. Tako kot rjava je tudi ta obvezni del vsake zime, medtem ko za to pomlad prihaja v lahkotnejši, svetlejši različici. V kolikor vam je všeč, te tedne razmišljajte predvsem v smeri hlač in obutve, prav tako pa ima pomembno vlogo pri vseh športno obarvanih kosih.

Pantone 2019 – Terrarium Moss
Pantone 2019 – Terrarium Moss
Sies Marjan
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.