Super seksi neveste Pnine Tornai

Tradicija in čutnost sta pojma, ki močno zaznamujeta delo izraelske modne oblikovalke Pnine Tornai. Zaslovela je predvsem s pomočjo kultne oddaje Say Yes to the dress ter tako celemu svetu pokazala, da je mojstrica na področju poročne mode, njene kreacije pa resnično jemljejo dih, so izredno bogate, seksi in seveda tudi prepoznavne. Pnina je tudi sama zelo zanimiva ženska, ki se je v življenju trikrat poročila in z nasmehom pravi, da ji je všeč biti nevesta. Kariero je začela z majhno in skromno trgovino v Tel Avivu, ki se je skozi čas širila, danes pa praznuje 20 let obstoja.

vir: Pnina Tornai
vir: Pnina Tornai
vir: Pnina Tornai
vir: Pnina Tornai

Korzeti so njena specialiteta in dejansko se pri njenih oblekah veliko vrti okrog zgornjega dela, zato so dekolteji poudarjeni, nevesta pa izredno sodobna, včasih celo malo izzivalna. Pnina danes deluje med New Yorkom in Tel Avivom, pravi, da je že na pol Američanka, saj so njene obleke čez lužo izredno priljubljene, morda tudi zato, ker je Pnina oblikovalka in prodajalka svojih kreacij, zato vedno prisluhne željam nevest in jim zna ustreči. Ženskost je njeno vodilo, mehke obline ženskega telesa pa so njena strast. Pri oblikovanju oblačil želi najti kompromis med seksi podobo in tradicijo, saj poročna obleka mora odražati tudi čistost, nežnost in nedolžnost.

vir: Pnina Tornai
vir: Pnina Tornai
vir: Pnina Tornai
vir: Pnina Tornai
vir: Pnina Tornai

Vse obleke so ročno izdelane v slogu visoke mode, materiali pa prihajajo iz Evrope in so zato toliko bolj prestižni. Veliko je svile in satena, drapirani modeli so trenutno najbolj aktualni, prav tako goli hrbti, til in prosojnosti, ki diskretno razkrivajo ženske obline. “Sem zelo romantična ženska«, pravi Pnina, »in moj najljubši kraj so sanje, saj menim, da se vse začne pri sanjah«. Poročne obleke naj bi bile po tradiciji bele, tako so tudi najlepše, tu in tam pa le najdemo pastelne ali pudraste tone, vendar v tem smislu ostaja Pninina moda zelo bontonska.

vir: Pnina Tornai
vir: Pnina Tornai
vir: Pnina Tornai
vir: Pnina Tornai
vir: Pnina Tornai

Njene neveste so običajno odločne in samozavestne ženske, ki dobro vedo, kaj želijo, predvsem pa si ne želijo minimalistične obleke, temveč nekaj senzacionalnega, kar jemlje dih. In dejansko je tako, da je na vsaki poroki nevesta z obleko najpomembnejša; o obleki vsi govorijo in tako postane glavna akterka celega obreda. V zelo prikupnem intervjuju pa je Pnina našla za vsako številko, oziroma od ena do 21, določeno asociacijo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.