Svetla garderoba je poezija vsake pomladi

Kot pribito drži, da je letošnjo zimsko sezono močno zaznamovala prav bela barva, ki so se ji pogosto pridružile še mnoge pastelne, a vendar ne gre zanikati dejstva, da svoj najlepši izgled doživijo prav ob prvih toplejših sončnih žarkih. Pomlad je namreč tista, ki iz nas izvablja svetlobo, kar se v veliki meri odraža tudi pri naši garderobi. Kosi postanejo lahkotnejši, medtem ko se barve razdvojijo, na tiste super intenzivne in hkrati tiste povsem zbledele, nežne. Tudi letošnja topla sezona bo obdana s slednjimi, ki so si tokrat za družbo večkrat izbrale nekoliko minimalistične, celo oversize kose, z moško noto, ki jo je čutiti na vsakem koraku.

Mango pomlad 2019
Mango pomlad 2019
Mango pomlad 2019
Mango pomlad 2019
Mango pomlad 2019

Ko je govora o moško osnovanih kosih, se mi v misli najprej prikradejo veliki blazerji in bazične srajce. Bela, bež in delikatne pastelne so v tem primeru odlična protiutež, ki tokratnim spomladanskim trendom po vzoru preteklih 80. velevajo več ženstvenosti. Zagotovo ne gre izpustiti širokih hlač, ki bodo prav toliko modne kot tudi udobne, v svetlih tonih pa bodo zagotovo tudi bolj elegantne. Pleteninam pripada prav posebno mesto in kaj je lepšega, kot ženska, odeta v sončne žarke, lahkotno bluzo ter prefinjeno jopo ali še raje, prefinjeno volneno ogrinjalo.

Mango pomlad 2019
Mango pomlad 2019
Mango pomlad 2019
Mango pomlad 2019

Brez trenča ni spomladanske sezone, zato jih je ta hip na voljo že nešteto, predvsem pa so modni tisti v odtenkih pink, vojaško zelene, rjave in bele oziroma krem. Nenazadnje ne smem pozabiti še na bele superge, ki znova rušijo vse rekorde popularnosti, tudi letos pa jih bomo nosile vsepovsod, od kombinacij z maksi cvetlično obleko pa vse do kratkih, kolesarskih hlač in suknjiča.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.