Svila v laseh

Všeč mi je, ko ženske nekoliko več pozornosti namenimo eleganci. Najdemo jo v podrobnostih, kot so popoln lak za nohte ali lepo našminkana usta, premišljeno izbran nakit ali pa morda petke, v katerih delujemo visoko in samozavestno. Eleganco je potrebno najprej čutiti, šele nato jo lahko izžarevamo tudi okolici. In prav pomlad je tisti letni čas, ko lahko še tako resen oziroma enostaven outfit deluje prefinjeno in super ženstveno. Razlog je prav v malenkostih, ki v hipu polepšajo vsak naš stajling izbor. Tu so rože in tu so čarobni potiski, prelepi, lahkotni materiali ter nekatere najlepše barve, ki jih premore življenje. Piko na i pa vsekakor postavi tudi naša pričeska, kjer ponovno ne sme manjkati kanček dodatkov. Letos še najraje v obliki špangic, zaponk in/ali svilenih trakov.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Slednji namreč nudijo tisto najbolj zaželeno nežnost, v teh mesecih pa so naravnost mamljivi vsi primerki z živahnimi potiski. Lahko jih preprosto zavežemo okoli glave ali čopa, jih vpletemo v kite ali pa se preizkusimo v prepletanju fige. Verjemite mi, da je to dodatek, ki bo poskrbel, da bodo še tako ubogi lasje delovali polneje in bolj dodelano, hkrati pa bo naša celotna podoba dobila mladosten pridih.

Jennifer Behr na Netaporter
Eugenia Kim na Netaporter
Gucci na Netaporter
Slip na Netaporter
Slip na Netaporter

To je tudi odličen odgovor na dneve, ko naši lasje preprosto nočejo sodelovati z nami ali pa se bliža čas, ko jih je potrebno oprati, a nam morda ravno danes to ni uspelo. Priporočam veliko abstraktnih potiskov, must have so tudi cvetlični in živalski vzorci, povsem zadovoljivo pa bodo svoje delo opravili tudi enobarvni primerki. Lahko gre za daljšo rutko, ki bo lepo padala po hrbtu našega suknjiča ali trenča, lahko pa je čisto kratka, katere robovi bodo prikupno kukali izpod razmršenih las.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.