Svilene rute tudi v jeseni

Poletju smo še zadnjič pomahale v slovo, z njim pa se je v hipu poslovilo tudi lepo vreme. No ja, prepričana sem, da toplo sonce še ni reklo zadnje in hkrati zaupam jeseni, da nam bo, kot ponavadi, postregla s čudovitimi odtenki pisane narave ter magičnimi dnevi, ki včasih delujejo že prav kičasto lepo. Torej, modna scena bo sicer v naslednjih tednih zamenjala dolžino in debelino kosov, a nič zato, tudi ta prehodna sezona namreč obeta nekatere omamne stajling zgodbe. Del slednjih bodo znova tudi modni dodatki, ki tokrat predlagajo drzno ženstvenost, predvsem pa nudijo lep kompliment vsakdanji eleganci.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Poleg izredno popularnih pasov bodo v igri ostale tudi svilene rute, vsaj vse tja do pozne jeseni in morda še dlje. Gre za delikaten dodatek, katerega čarobnosti se zavedajo tudi mnoge največje modne hiše ter ga zato pogosto vključujejo v predlagani look sezone. V kolikor je bila rutka hit poletnih pričesk, potem bo v naslednjih mesecih veliko lepše kot v laseh delovala okoli vratu in celo okoli pasu. Super so predvsem kombinacije, kjer rutka doda svojo piko na i ter celotno podobo zaključi v nekoliko bolj resnem, dodelanem stilu. Sploh lepo izgleda v družbi blazerjev in srajc, zanimivo deluje z denimom, vsekakor pa je vedno zmagovalna kombinacija tudi svila in pletenine.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nenazadnje gre izpostaviti še detajl rutke na ročaju torbice, kot ga na primer vestno uporablja tudi Dior, v kolikor pa nimamo oziroma ne bomo v takšnem stilu našle torbice zase, potem jo po svojem okusu in domišljiji z lahkoto pričaramo kar same.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.