T majice poglavitni kos poletne sezone

To je kos, brez katerega ne mine prav nobeno poletje, pa naj bo še tako deževno in muhasto, kot na primer letošnje. Gre namreč za majico, ki se poda skoraj vsej preostali garderobi, letos pa jo mnoge nosijo celo kot večerni outift. Ne le bele, T majice so te mesece zaželene prav v vseh odtenkih, od črnih in sivih, bež in peščenih, pa vse do intenzivnih barv, kot so rumena, opečnato rdeča ali pa morda sivkino vijolična. Včasih so to enobarvni primerki brez napisov, printov in podobnih dekorativnih elementov, spet drugič deluje, kot da smo jo kupile na rock ali pop koncertu. Še vedno so super IN tudi duhoviti napisi s sporočilom, zanemariti pa ne gre niti popularnosti logotipov modnih hiš.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

T majico letošnje poletje najpogosteje najdemo v družbi dolgih ali kratkih, a skoraj vedno širokih, ohlapnih hlač z visokim pasom, ki ga krasi zaponka, opazni gumbi ali vsaj pentlja. Seveda so navadne majice večna kombinacija z mini krilom ali pa kratkimi jeans hlačami, a tokrat jih bolj kot v casual zgodbe raje dodajamo ženstvenejšim lookom. Za takšen izgled so namreč kot naročena maksi in midi krila, kjer ne manjka volančkov in naborkov, vezenin in čipke, prav posebno mesto pa pripada T majici v kombinaciji s svilenim krilom.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nenazadnje pa ne gre spregledati niti letošnjih razmerij med T majico in modnimi dodatki, kjer so tokrat v ospredju predvsem pletene torbe in slamnati klobuki, za prefinjenost pa skrbijo veliki uhani in še raje plastenje klasičnih, zlatih verižic z obeski.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.