Oznaka: benetke

Začenja se Black Friday

Naj ne pozabim, da je outlet odprt tudi ob nedeljah in med drugim nudi prostor za otroke.

Chanel ponovno v Benetkah

Vstop v butik je popolna potopitev v lepoto.

Benetke, mesto glasbe

“Če bi moral poiskati besedo, ki bi nadomestila “glasbo”, bi se odločil samo za Benetke,” je zapisal Nietzsche, ki je leta 1880 prvič bival v mestu.

Kam za prvomajske počitnice

V bistvu imamo srečo, ker živimo ravno med Italijo, Avstrijo in Hrvaško, zato smo lahko zelo hitro v krajih za dušo, možgane in telo.

Vožnja z najbolj šik vlakom na svetu

Potovanje je popolno razkošno doživetje, ki se zgodi na seriji 17 vagonov iz dvajsetih in tridesetih let prejšnjega stoletja.

Trije kraji, ki jih je vredno obiskati

Zdi se mi, da so najbolj slikani na Instagramu in morda so tudi zato postali tako slavni, vsaj v zadnjih časih.

September je čas za Benetke

Preden zabredemo v nore ritme vsakdana, z urniki, ki niso za nikamor, in vikendi, ki so na pol zasedeni, so Benetke odlična izbira za izlet. Seveda s prijateljicami.

Sandali in čevlji da te kap

Danes vodi znamko mladi in temperametni Edoardo Caovilla, ki je poskrbel, da so tudi mlade generacije spoznale zgodovino. In se ponovno zaljubile v Benetke.

Inspiracija dneva

Kraj, ki ga cel svet obožuje in hkrati kraj, ki dnevno pritegne horde turistov, a kaj ko ostaja v mojem srcu miren in spokojen, poln spominov, ki še pridejo.

Najprej prijateljstvo, potem poroka

Nisem prepričana, da je to članek o Tiffanyju, ki smo ga seveda obiskale, prej bi rekla, da je zgodba o prijateljstvu, pogledih, nasmehih, testeninah Carbonara s smetano ter slanino in o neštetih kavah, ki smo jih pogrešale že na vlaku.